Just/a/monday


(ny) pälsväst från lindex , resten är från H&M. Tyyp.

Bloggen har som sagt vart rätt död under helgen, p.g.a 10% tillgång till en dator, så ska försöka ta igen lite men jag har inte mycket att komma med, tack vare två dagars målande och slipande i ett och samma vardagsrum (som dock tog upp hela min helg) men, imorgon, (troligtvis och appråpå ingenting)  ska jag slösa lite pengar, jag är - shoppingsugen till 110%. Nä, nu blir det att göra pannkakor. hörs!

Back in track

HEJ förlåt för mitt försvinnande såhär på två dagar, men jag har tagit helgen åt att hjälpa till hemma, för att dra in lite pengar. Men Ebba har ju hållt er uppdaterade med två inlägg, (tack ebba!) .. så jaja, nu ska jag ta det lungt använda det sista timmarna av söndagen och kolla på tv, jag förtjänar det med stort F.

Ebba is in tha house!

FÖRLÅT Clara.. men Amanda sa att du borde göra en ny kategori "Ebba gästbloggar" och förlåt förlåt..jag gjorde det.

Godmorgon på er alla. Vaknade tidigt imorsse och gick ner till tv:n, inte så mycket mer har hänt idag.
Idag händer inte så mycket, vi ska till våra grannar ikväll och äta middag. kul..
Annars så ska det inte hända så mycket mer.
Jag bara chansa att Clara ska "jobba" idag med så jag gästbloggade lite idag med :$ Säg inget till Clara ^^
Puss&Kram eran favorit bloggerska EbBbaa! :D

Guest.

Hej Claras läsare, Ebba här..igen.
Clara har ingen data just nu så det är därför jag skriver här :)
Om en halvtimme ska jag träffa henne vid bögis och hon ska köpa lite godis och jag vet inte riktigt vad jag ska göra där? Ville bara komma ut.
Men om inte Clara skriver mer ikväll så kanske jag slänger in något mer.
Hejdå<3

att jag gör det här.




ph by: mamma, on picture: me.

Jag satte på mig lite kläder, fixade en frisyr, mamma tog fram kameran, vilket resluterade detta här ovanför (och 100 bilder till) men jag orkade inte ladda upp alla på en gång, så vi kör två-i-taget systemet.
Jag ska ta mig och min kropp till tv:n, och bara titta i någon timme eller två! Hörs.

Crazy house.



Vi gör om hemma, vilket innebär: clara.. om du hjälper till kan du tjäna lite pengar! Och det komemr jag inte tacka nej till.. Ett: hjälpa till. Två: Sooooooova uuuuut! Tre: Jag vet inte, sorgligt nog. Uppdateringen kanske inte kommer vara stor. Men minst ett inlägg till ska jag allt kunna klämma in, LATER.

Grey/jacket.


(överredigerade bilder - jag vet, jag vet.. + att kappan är grå!)

80% rabatt, från H&M, nöjd eller nöjd? NÖJD.

503.



PHOTO: by me.

Nu: Stressad (!)
Om tio minuter: Fixa mig för sängen
Om en halvtimme: Snarksnarksnark..

(btw, mitt femhundrade tredje inlägg är det här!)

+ new.




Åkte till stan, mötte upp mamma, sprang i 300 H&M butiker för en kappa (som jag till sist fick,) ..och en monki butik, där det sa "klick" direkt när jag såg den här. Nyförälskad? Jappjappjapp. 200 pix.

Torsdagar har aldrig vart roliga dagar, och den här torsdagen var minst lika (dö)tråkig, seg och måste jag säga mer? Jag hatar gillar verkligen inte torsdagar. Next: Farmville!

Swish x8



Sitter med håret inrullat i en handduk, med förhoppning om att de ska bli tort innan jag ska sova. Så ser läget ut just nu, har gjort allt klart inför imorgon, men ska snart stoppa en bok under min näsa och plugga spanska (det där lilla sista, ni vet), prov imorgon. Känns lagom lungt. Så, jag ska väll lämna min plats här och göra vettiga saker. Saker som behövs göra. Hörs!

P-ä-r-l-c-h-o-c-k



Svart tröja,mammas garderob. Halsband + grå tights, H&M. (brrrrusiga bilder, I know!)

Jag brukar ha svårt för onsdagar, men sedan påminner jag mig om att torsdag är imorgon, sedan fredag, sen helg, ja ni fattar. Så varför går jag upp klockan 6(dödstrött) på en onsdags morgon? Jo, det är bara för att jag vet att det är torsdag imorgon... eller så är jag bara allmänt posetiv, haha.

The red chair.


ph by me.

Egentligen borde jag sitta uppkrupen i soffn och ha ögonen på tv:n just nu, men jag tänkte bara slänga in något litet innan jag väl gör det, har bara strosat runt hemma, och så har jag pluggat spanska som en galning.
Nu blir det äkta soffhäng i två timmar i min underbara pyamas tröja, b b y y e e

It's tuesday, oh, we like it.



Prickigt + shorts, H&M. Tee, JC. Svart linne, Ginatricot. (++ kameran gör inte rättvisa till mitt hår, det är BRUNT)

Skit tråkigt väder, tisdag, och saker bra på tv, jo tack, sånt gillar vi (haha, inte vädret dock, men lite kanske?).

Get inspired



Älska bikbok, eller vadå?

Summer photos



ph by me (tagna på sensommaren det här året)

Okej, det blir inte lite fel med sommar bilder - när jag ska berätta om hur juligt det känns hemma hos mig just nu, vi har satt upp julstjärnor, och julstjärnor = jul snart. Och fyra dagar innan julen.. tja.. då fyller jag år, så ni ska bara veta hur bra och nära det känns till min födelsedag tack vare ett par julstjärnor.
Senaste timmen har gått åt till plugg, och nu ska det latas! LATER

Look of today


vit tröja, ginatricot, strumpbyxor, H&M, skor, converse.

Måndag. Igår kom jag på att efter söndagar kommer alltid måndagar, hur man än vrider och vänder på det. Så jag stressade upp mig till 110, men det hade jag inte behövt göra, jag har haft en hyfsat bra måndag, men när mamma kom hem med ett par tights, så blev måndagen ännu bättre. Sammanfattning: En bra måndag.
Nu. ska. jag. göra. annat. hörs!

MySunday


(ph by me, - random bilder från några veckor tillbaka)

New moon, - wow, vad ska jag säga? jag hade inte så höga förväntningar på den - alls. Tur. För att annars skulle jag sagt att den var dålig, men jag har läst alla böckerna, och kan säga redan nu, att tvåan är den som är segast, och tråkigast, sen så skapar man sina egna bilder i sitt huvud (allafall jag) när man läser en bok, och mina bilder var inte lika som dom på filmen, men äh - vad gör det? Filmen är sevärd för alla tokiga twi-fans, (men dom har väll redan sett den, hähä) Så, ja att sammanfatta det jag har sett så är den, bra.

My new one.



Igår smet jag in på H&M och hittade den här ringen för fyra tior, (och det kallar jag kap.) Idag var jag uppe med Ebba och kollade, men det blev mest skratt, och om cirka en halvtimme ska jag åka upp dit FÖR andra gången idag, för att se på bion, hörs när jag är tillbaka!

Happy birthday




Ballonger, tårta, och en elvaårig lillebror. (och ett fet plus i kanten för bion) Wow, och inte nog med det min smarta lillebror har önskat sig våfflor till lunch, en bra söndag då? ohyes! 
Så, men jag återkommer väll någon gång sådär när jag har tid, hörs!

New moon



I FREDAGS sänkte dom åldersgränsen på NEW MOON. Och - samma fredag resarverades det ett par biljetter dit, imorgon ska jag se den, har inga höga förväntningar (den har lågt 'betyg') men kul ska det bli(!), jag vet inte hur längesen det var jag såg på bio, men det var några månader tillbaks.

People people people


Photos by me.

Man kan inte säga att det var lite folk idag. För det var överallt, det kan man inte undvika.
Eftersom att jag inte blev nöjd med den förra designen, (den från igår) så satte jag mig för ett par timmar sedan och gjorde en design samtidigt som jag skickade bilder till vänner. Så, med designen, mja, kunde blivit bättre, men för så länge duger den alldeles utmärkt. Nej nu ska jag skörda på farmville, (men jag kommer tillbaka senare, den här lördagskvällen har jag absolut inget för mig!)

Idolgalet.



(inte ta! amanda, susan, stephanie, om ni vill ha bilder så skickar jag via msn.)

Okej, nu vet jag, nästa gång går jag inte bara för att ta bilder, utan för att jag vill gå (okej nu var det inte så att jag inte ville, men jag var inte riktigt desperat!) det var varmt, det knuffades, det puttades, det gjorde ont att stå upp, men det var kul i varje fall. Nu när jag har stått upp i tre timmar (om inte mer?) är det riktigt skönt att bara sitta ner på rumpan, och blogga, och göra annat onödigt. Så, jag återkommer väll om en timme eller två.

Sweet dreams (are made of this)

Jag är faktiskt ovanligt pigg, för att klockan ska vara 8:32 på en lördag morgon (och att jag måste skynda mig lite nu) allafall, dagens planer ser ungefär ut såhär, vara på busshållplatsen klockan halv tio, och sedan åka buss x3 (typ) för att få en bra plats och kolla på dom, och fota. Så, ja, sen runt två ska jag väl hem igen?
Måste gå nu, hörs!

Crazy x495049



Dom 3 senaste timmarna har två låtar gått på repeat, jag har hoppat (japp, sant) för att jag såg på idol, mina kompisar, hoppandes. Och har chattat med mer eller mindre massa hysteriska kompisar, det är fan helt sjukt.
Jag har också gjort en design (jag antar att ni ser) på mer eller mindre någon timme, så särskilt speciell är den inte, men den ska bli bättre, en snabb design kan man säga. Och snart måste jag sova, för att imorgon (tro det eller ej) ska vi se på idolerna IGEN. Och tummen upp för att Erik inte åkte ut(!) Nej nu ni, måste jag sova, jag ska trottsallt upp klockan åtta imorgon. (På en lördag var det också, jajjamänsan.)
Godnatt!

My/eye

ye
Ph by me, (+ mina ögon.)

Jag var lite off igår, ett inlägg, och bloggar jag sent idag. Men jag har lite och ta igen nu. Inget fel på den här fredagen, den har känts lång bara.. var med kompisar efter skolan, (därav den dåliga bloggningen) Snart är det idol, och ja, jag måste bara kolla, det kanske t.o.m att vi(=jag & andra) dyker upp i bild? Vi hörs!

Random gånger två.



Torsdag som brukar kännas som veckans längsta dag, men idag kändes den väldigt kort. Det måste nog bero på att vi var ÅTTA personer i klassen idag, och hade det lite sådär bra, som att snacka sig igenom svenskan? (Resten dog nej jag menar blev sjuka av sprutan, dom stackarna!) en bra torsdag alltså! Ha, undra om jag någonsinn kommer skriva att jag har haft en BRA torsdag i den här bloggen en endaste gång till..

Kikki boots


Underbara eller dunderbara? Det är frågan. Men hursomhelst så ska dom käpprätt upp på önskelistan, om jag inte införskaffar dom innan, runt femhundringen, jag får nog vänta, ändå.

(ska fixa grejjor, och sedan sova, hörs!)

Galet sjukt!


photos: by me

Det känns som jag har stått i flera timmar - vilket jag har, bara för att få en skymt av idolerna på kfem. Men jag fick mycket mer än en skymt av dom, faktiskt. Jag stog 10 meter nedanför dom, (tog inte med mig kameran!) så inga bilder, men i tidningen kanske? det var filmkameror, kameror, så 37% chans att jag är med. (hoppas hoppas hoppas) Och att stå där kändes nästan overkligt, (fast jag är inte idol galen), men häftigt var det, riktigt häftigt.

Tomtebloss.


Ph by me.

Nyss slog det mig att klockan snart slår åtta, vilket betyder att Ugly Betty börjar snart.. nu. So long!

Black/White




Har legat och sovit i en halvtimme och känner mig mycket bättre redan nu, förutom att jag är riktigt stel i högra axeln. Men med lite massage från pappa borde det nog vara som bortblåst, förhoppningsvis. Ja-a, har inte så mycket mer att komma med för tillfället, men sålänge jag bjuder på lite fler random bilder.

Svinigt värre.

Jag har haft datorförbud (+ utegångsförbud) i 48 timmar, men det kommer jag inte gå in närmare på. (men få inte för er nu att jag har gjort något RIKTIGT ALLVARLIGT, bara mellan mig och min mamma, typ)Jag sitter här och känner mig trött som en gris p.g.a svinsprutan (tog den för någon enstaka timme sen), det var en av biverkningarna man kunde få, så jag borde vara glad att jag inte får någonting värre än trötthet, och jag antar att det är värt det, jag menar, svininfluensan är väll värre än trötthet? Hursomhelst så har det allafall vart en helt vanlig tisdag (bortsett från sprutan då)..... men jag ska nog ändå ta de stegen som krävs för att komma till soffan.
Hörs, (om någon timme eller två!)

GÄST!

Hejsan alla Claras läsare!
Ebba här, Clara har data förbud så jag sa att jag kunde gästblogga. Idag har jag vart i skolan och vi hade prov..
Gick sådär, jag svär att Clara klarade alla :) Som vanligt.
Ska kolla på tv:n nu.
*Just smile*
Hittade inga andra.

Ring of fire


Ph1 & 2 by mamma.

Wow, min arm försvann (och tydligen så åt någon upp hälften av min tumme, ph2) .. men annars så blev det rätt så häftiga va? Och båda är totalt orörda, (icke redigerade). Pigghumöret ligger ungefär på 50% och jag ska alldeles strax förflytta mig till tv:n, så jag säger hejdå för mig idag och så hörs vi imorgon!

What's up?



TJA! Idag har jag vart i fullgång minst sagt hela dagen, sprang uppe med mamma i ett centrum här i närheten, kollat film, och inte ätit någon ordentlig mat. Och vet in vad? Nu ska jag göra en liten sak, ville bara informera om att jag är vid liv, och att jag skriver mer senare! SO LONG! 

Flash light.



Oj hjälp jag behövde verkligen få sova ut, speciellt från igår. Jag somnade bumms, när jag väl låg i sängen (eller när jag hade övertygat mig om att det inte var någon som var i huset för vi kollade som sagt skräckis igår.. hähä.) Och jag ska lämna datorn nu för att sätta på mig lite mer vettiga kläder, och sedan göra någonting annat, men vi hörs. 

?

Det känns naket att inte ha någon bild med i inlägget, men jag antar att jag får leva med det ändå. Jag tänkte bara uppdatera lite snabbt innan min lillebror ska ta tillbaka datorn, ikväll ska jag allafall befinna mig hos en kompis, och kolla skräckis med massa andra kompisar (hähä). Och därför kommer jag inte kunna uppdatera på sisådär.. resten av kvällen, resten av fredagen. Men imorgon, då ni.

Fredagdentrettonde


Samhets leggings, H&M. Svart tröja, mammas.

För att vara fredag den trettonde har jag inte haft otur, halkat på ett bananskal (eller liknande), men såklart skulle våran mattelärare dra till med en liten läskig (SANN?) historia. Jag vet inte vad jag ska tro.. men den verkade sann, åtminstone till en början. Aja, har inte gjort något vettigt ända sen jag tog det första steget innan för dörren idag, och det känns ju sisådär, men nu ska jag allafall hjälpa till med maten. (något vettigt allafall)
LATER

Go go go.


(.. och så har vi det här med brusiga bilder, igen..)

Jag har haft bloggen mer än i ett halvår, men never ever haft en frågestund, så jag har frågestund NU. Har ingen speciell tid eller dag ni får skriva till, det får vi se, så om ni vill veta något? FRÅGA!
GO!

Frånidag



Klockan börjar närma sig halv nio, och jag ska strax göra lite saker för imorgon (som att välja kläder) och trött är jag också, skulle kunna luta huvudet framåt, alltså på tangentbordet, sen somna, det lockar kan jag säga er. Men OM cirka tio minuter ska jag skriva ett inlägg till. Sedan fixa allt.
Juste(!) det vita ni ser på mina havlsuddiga bilder är snö, OCH det ser jag bara posetivt efter det känns som att min födelsedag skulle kunna vara imorgon.. men riktigt sådan tur har jag inte. Aja, om tio minuter var det, hörs!;)

Mörkt ute fort, eller vad?


Inte bara LITE brusiga bilder här inte. svart skjorta, pappas. leggings, H&M. grått linne, mammas garderob.

Jag tog dom här bilderna för cirka en och en halv timme sen, då det ändå var lite ljust ute fortfarande. Men nu så är det bäcksvart ute(!). Och man kan ju inter säga annat än: oj hjälp gud vad olagligt FORT det blir mörkt ute.
Har allafall inte alls fått mycket gjort på två timmar, bara fyllt datan med yttligare massa bilder, på mig. (ego-bild-varning kanske?) nu måste jag göra annat, som måste göras, hörs!

Movement



(Har blivit mycket bilder på MIG de senaste 48 timmarna, så nu får ni bilder från några veckor bakåt.)
En timmes plugg var äntligen avklarad, och nu återstår någon timme till innan jag ska sova, fast jag tror jag ska slappa lite till framför den här mackapären först, sedan plocka ihop kläder för imorgon. Och typ, 30% chans att jag knåpar ihop ett inlägg till innan jag somnar, men well, åter till att orginisera farmvillegården♥ (HA!)

Wednesday


Skjorta + leggings + "dragkjedje-linnet", H&M. Converse, stadium. (+ krimskrams OCH ph1, mitt knä är inte så stort, lite nära kameran, kanske?)

En oväntat BRA onsdag, jag trodde att den skulle bli seg och att timmarna skulle kännas som ett år, men nej, haha och det är bara tummen upp för det. Och snart ska jag plugga på musik, äta en mandarin, plugga. Trevligt. Men ni får ursäkta mitt otroligt korta inlägg, och så lovar jag att komma med mer senare.
LATER



I will rock you



Efter en timmes pluggande musik, om slavhandeln.. blir man rättså slut i huvudet, speciellt om det aldrig hade tänkt och fastna (!). Så jag varierar mig lite med bloggen. Och de fjuttiga minuten som är kvar innan ugly betty börjar, ska jag leka lite på facebook, sedan kravla mig mot tv:n, och bara glo i två timmar, sen ska jag faktiskt sova .. (fråga inte varför jag använde, 'faktiskt') Jag återkommer med mer imorgon, hörs

Simple Tuesday


Tröja med kjedjor, made by me. Och svarta jeans från Ginatricot. (+ lite annat krimskrams) och nej, jag är inte ledsen eller något, jag ville inte bara kolla rätt in i kameran!

Att låta min lillebror ta kort på mig, var en tillräckligt bra idé (för att slippa det här med självutlösaren, och suddiga bilder) - så jag gav han min kamera, och sa : "david ta kort på mig" - och det gick sisådär, jag blev suddig, man såg inte hela mig, - så tillslut fick jag ta det själv, som vanligt. Men det går bra det med, typ.
Aja, en vanlig tisdag idag, inget nytt precis. Och just nu förtillfället har jag inget speciellt att komma med, och så måste jag hjälpa mamma, och plugga en timme eller två, LATER.

Three random




Klockan är snart åtta, och jag har bara strosat runt hemma, hjälpt till, och fått ett par jeans upplagda. Så jag har inte gått helt osysselsatt i ett par timmar. Ska ta och kika runt på lite hemsidor och bloggar, och bestämma kläder inför imorgon, (annars kommer jag få panikattack och springa runt som en galning,) men jag ska nog kunna lova er ett till inlägg! så vi hörs!

The look of today.


Vit skjorta pappas garderob. T-shirt, H&M. Skor, Nilfon. och armband lite här och var hemma.

När man kommer på dagen innan att man har (faktiskt rättså lätta) spanska glosor, blir det lite panikartat, så det var nummer ett när jag tog mitt steg innan för dörren, och nu sitter dom ..(tänk att en kvarts stenhård pluggning kan löna sig så bra). Och nu har jag fastnat framför datorn (och facebook) och ska strax lämna ifrån mig datorn till min lillebror, och fota lite.. Men såklart återkommer jag sen. Hörs!


ohi'mtierd

Måndagmorgon. Kläderna är på och jag är redo för att pallra mig iväg till skolan, ska se till att allt är på sin plats också, ni får ingen bild efter som att jag inte orkar redigera bilderna och sen ladda upp dom, men när jag kommer hem sen så får ni lite bilder på dagens klädval. Och förtillfälllet har jag inte så mycket mer att komma med än att jag kan säga att jag blogar mer när jag kommer hem, So long!

A sunday night



Det stör mig att det är måndag imorgon, en ny vecka, och att jag ska upp halv sju.  Söndagsångesten har hittat till mig, och ligger uppe på mina axlar. Hääärligt. Jag är också fortfarande osäker på vad jag ska ha på mig imorgon.. så det är en sak som ska göras innan jag ens vågar tänka på att stänga ögnen, jag måste också fylla i nagelacket som jag satt och pilla bort, och så vill jag ha kläder. Massor utav kläder, och ett tiotal garderober till alla kläder, haha vilken dröm. LATER

Wanna have.



Den här är farligt snygg
(den gråa.) Den är kommer från chicy.se, och är slutsåld. Men den åker ändå upp på önskelistan, oavsett om den finns eller inte! Men den här är ju inte den enda snygga klädesplagget de här, jag har hittat massa, så jag ska kika vidare..
LATER

Littlebrother


(HA, kolla hans frilla)

David (lillebror) har ockuperat datorn för att han har hittat ett spel som han har förälskat sig i, farmville, han vaktar sina plantor som en hök, och fattar inte på något sätt att man kan spela det en gång per dag, (eller det beror ju på när man sår plantorna) men just nu har han släppt datorn för ett tag. Så jag antar att jag får passa på nu, hursomhelst var vi hos mormor och morfar igår som sagt. Och nu har jag vart hemma ett tag, glott tv.
Och nu ska jag möjigtvis svara på kommentarer.

A cup of black coffee


(Nej det är inte JAG som dricker kaffe, men mamma)

Äta, sova, ducsha, kissa, blogga, farmville, är vad jag har hunnit med idag. Och det kan man ju inte kalla en stor insatts. Verkligen inte. Men snart kommer lilla morfar och hämtar oss, (eftersom pappa är den enda som har körkort i familjen, och han är inte hemma) så jag tänkte att det skulle vara bra att veta att jag ska sova där. Och att det finns någonting som heter att vara social, och det tänker och måste jag vara, så det här med ett till inlägg idag .. tjjaaa.. kanske.
Ne, ska hopppa i vettiga kläder (för jag hade inte tänkt att åka i pyamas) och göra mig i ordning, har lite brådis.
Hörs!

Just for myself



Äntligen har jag fått datorn för mig själv en stund. Aja, jag vaknade för längesen allafall, haha, när jag vaknade låg jag som pippi långstrump (ni vet fötterna på kudden) Idag är det lördag, men jag antar att ingen har missat just det. Jag ska åka till mormor och morfar lite senare idag, men annars bara slappa framför datorn. Jag förtjänar det, (men MAMMA har en annan åsikt, men just nu skiter jag i den) .. vad ska ni hitta på idag då?

I just say: Random.


(well, random again..)

Idol är igång på tv:n, och jag lyssnar lite såhär, halft. Rabih Rabih.. när ska svenska folket förstå att han sjunger, fult, hest, helt enkelt sämst..(risk för att få på mig min bästavän, förlåt ebba!).. han kan inte ens mäta sig med Tove, eller Reza eller Calle, Erik, eller någon. Aja, eftersom att jag inte bryr mig så särskilt mycket så borde jag inte säga någonting. Med en blå klubba i munnen ska jag ta mig mot tv:n nu, nu .. nu! LATER.
(maybe)

ohyeahitisfriday


(Bilderna blev verkligen STORA. btw ph2, jag håller ihop benen = inget mellanrum, så det är inte ett ben men två ben)

Den här dagen har jag längtat efter, som bara den. Fredag, äntligen! Och veckan har känts lika lång som kort, konstigt. För kort och långt, är inte ens likadant, helt olika. Skitsamma, huvudsaken är att det är fredag, och att musiken är på, och klockan är sex, ni kan verkligen inte gissa hur bra det här känns just nu, det är nästan obeskrivligt. Nu blir det antagligen, lite spel med mamma och lillebror, eller inte göra något alls, eller bara svara på kommentarer.. men jag lovar att skriva med senare.

Wall, newspaper, (tändsticksask)


(Har vart rätt inne på random bilder den senaste tiden, så jag kör till med fler.)

Torsdagkväll och klockan slår snart nio och jag ska strax göra mig klar för sängen. En bok som ska läsas ligger en armsträckning ifrån, på msn har jag 15 personer att kunna skriva med men jag orkar inte, det är typ "hej, vad gör du? Åh kul, jag bloggar" sen tar det liksom stopp, men äh, hellre det än inget. Japp, en torsdagskväll, och jag ska snart sova, tur för mig att efter torsdagar kommer alltid fredagar, EFTERLÄNGTADE fredagar.
Nej nu ska jag göra det där vanliga ni vet, stänga av datorn.. gå och fixa (inkl. borsta dom sakerna man har i munnen) sig för sängen, och sedan sova, eller just det checka så man vet vad man ska ha på sig imorgon, så det inte blir så panikartat.. !

My new blue, red, white friend.



Det är något med mig och kladdandet, vi är liksom hand i hand med varandra, alltid ALLTID, ska jag kladda, jag gjorde pannkakor förut, (tillexempel) och såklart skvätte jag lite på kaklet så mamma blev lite sur, men jaja...
Den här fina rutiga skjortan hoppade in i min garderob idag, såklart fick jag betala, 2 hundralappar, (mamma betala 50 kronor, haha) och det som är bra med den här är att den gör så att jag slipper stå och välja kläder imorgonbitti, puh. Ska göra lite annat nu, hörs!

A short one.



Efter 6 timmar och en trekvart i skolan, ständigt (näästan) jobbande, blir man rätt så slut i huvudet. Men snart ska jag fylla huvudet fullt med shopping, ska möta upp mamma i ett centrum här i närheten, så det är vad jag ska göra snart, nu. Så jag bloggar mer när jag kommer hem, LATER.

Tierd like a..

Mitt photoshop har stannat upp (eller) hakat upp sig, så triiist. Men får köra ett inlägg utan bild, men jag antar att det borde gå det också. Ska stänga av datorn efter det här, välja kläder för imorgon, kolla lite tv (möjligtvis) och sedan trippa vidare till sängs. Är så trött, - antagligen för att jag sprang lite mer (och rörde lite mer på mig) på idrotten idag, så min kropp är som en geléklump, aja nej ett ord till nu och jag somnar på tangentbordet. Så aja, säger godnatt nu, (men inte för att jag ska sova nu-nu men om en timme)

Oh my god, please give me.


Den här tröjan är jag total såld på, den kommer från monki, och har fräcka skinnlappar och fickor på sig. Den ska vara ute i november, ALLTSÅ den här månaden, och gissa vem som kommer vara där och dra åt sig den? JO,jag.

Only one of dose days.



Tja! Det är ju onsdag idag. ONSDAG. Två dagar kvar, sen är helgen här (jippie!)..jäkla skönt. Jag har nog aldrig längtat efter en sådan här helg så mycket, två dagars ledighet räcker gott och väl, mer behövs inte då. Men det är bara det här.. SISTA slutköret som är j-o-b-b-i-g-t.
Aja,
sitter här med musik (ovanligt?) och ska snart ta mig itur med kommentarer (hann bara två sidor igår) så tre härliga sidor kvar, bra. Då håller jag mig sysselsatt allafall!

easy black.



Den här från Ginatricot, enkel, och inte så märkvärdig, men den är snygg. Perfekt att bara dra på när man bara sitter hemma, eller piffa upp hela "outfiten" med ett par mönstrade leggings. För med mönstrat blir det snyggt, typ. Den här hittar du som sagt på Ginatricot, och den kommer till din garderob för 149 kronor.

(Oj, shit ugly betty har börjat, nu drar jag mig mot tv:n, So long)

Photos on me, photos by me.



Har sofismode brevid mig, musik i öronen, och funderar fortfarande om jag ska publicera bilderna på mig.. men jag väljer nog att göra det (och bilderna är inte särskilt seriösa, som ph2 t.ex), man måste ju faktiskt bjuda på sig själv, eller vad säger ni?;) Haha, det här är ju inga proffs eller noga tagna bilder, så suddiga, brusiga, hör till. Har hittat massa snyggt idag på H&M, ginatricot, kanske ska ta och lägga upp några snyggo saker på bloggen? Äh vi får se. Om en halvtimme förflyttar jag mig allafall till soffan och kollar Ugly Betty och desprate housewifes, (okej, det här var ANDRA gången jag nämnde det i bloggen nu, jag lovar ska aldrig säga det igen!)

+ details





Halsbandet är faktiskt nytt 69:50 svenska kronor behövde jag betala, fast det är ju den helt klart värd!,  Och det andra är gammalt.. höhö. Aja, hursomhelst har det vart en oväntat bra tisdag, jag trodde att jag skulle vara som en amöba när jag väl var hemma, men istället sprang jag runt och fotade som vilken galning som helst, men kunde inte hålla på hurlänge som helst eftersom att jag hade bara en 'batterisak' kvar. Och bättre kommer tisdagen bli.. det är ju desprate housewifes och ugly betty idag, jag bara älskar när det är dom serierna, på tisdagar, två timmars soffhäng. Oh yeah. Nu ska jag leka lite på FB, men såklart uppdaterar jag senare;)

Some pictures.



Det här kommer garanterat bli det sista inlägget för idag. Ska borsta tänder, sminka av mig, och sånt, (det vanliga.. ni vet!) Nyss kollade jag en skräckis med mamma, men den var väll inte så farlig (HA! att jag ens vågar säga det nu) okej, men jag släppte det snabbt, men om det hade vart en söndag, då hade det vart annat kan jag säga er... haha! Den senaste tio minuterna har jag letat mönster leggings, hittade inte så värst mycket. Men jag ska nog ta och kika vidare någon annan gång, (jag menar på tio minuter hinner man minst EN sida) aja, dom tio minuterna som kommer, ska ägnas åt att välja lite kläder förimorgon, så jag antar att jag kommer med nytt imorgon!

Clock, heart, pumpkin.




(bara lite random bilder sådär)

Skulle det bara inte kunna inträffa ett litet trevligt mirakel, ett mirakel som gör att vi skulle kunna få en veckas höstlov till? Det skulle sitta finfint just nu allafall.
För förra veckan vid den här tiden traskade jag fortfarande runt i stan med mamma och lillebror. Mys. Men nu sitter jag här om cirka fyra timmar ska jag ligga i sängen och snarka (inte snarka just då, men ni fattar poängen..) Nej nu ska jag sluta klaga och tänka på att om hm.. 6 långa veckor så är det JULLOV! Oh yeah. Dessutom fyller jag år den veckan .. WIHO! Vecka 51 komsi komsi.. 
Just nu har jag ett par hörlurar på huvudet. Ett leénde på läpparna. Och.. nu ska jag skörda på farmville. Låter inte det kul? (höhö)

Focus on the shoulders



Det var den här tröjan som jag pysslade på kjedjorna på (eller pappa, men jag sydde fast två allafall, men tack pappa!) , jag är faktiskt nöjd. Och på bilden ville inte kjedjorna på ena axeln (som ni ser) lägga sig rätt hur mycket jag än satt och pysslade.. men det kan jag leva med, hursomhelst så ja. Det är något speciellt med måndagar - (speciellt den här måndagen) som gör att jag gillar dom, vi har endast två lektioner - musik och engelska. Men idag så var våran musik lärare sjuk , så vi skulle fått håltimme .. men istället frågade vi engelskaläraren om vi kunda ha lektionen lite tidigare så vi slapp ha hur-lång-håltimme-som-helst. Och vi fick ha lektionen med den andra sjuan, vilket gjorde att vi slutade två timmar tidigare. Det. kallar. jag. skönt!
Hängde någon med?♥ Haha, nej nu ska jag spela monopol med min lillebror, men jag skriver mer senare.

Well, monday today.

Godmorgon, får köra på bildlöst inlägg eftersom att jag inte orkar ta mig tiden att fixa, (redigera) och ladda upp bilder. Så, klockan halv nio ska jag möta upp Ebba, alltså om en halvtimme. Jag visar förhoppnings vis bild på dagens klädval när jag kommer hem. Och om inte jag släpper min plats vid datorn typ nu(!!) så kommer det bli lite halvt stressigt sen, så jag skriver när jag kommer hem, hörs!

clara 1996
modeintresserad,klumpig
kontakt:
[email protected]

bloglovin
RSS 2.0
Test