latmask på högnivå.



ph by me

idag har jag inte haft någon kontakt med omvärlden. alls. jag har bara rört mig inom husets väggar, kollat på filmer, och spelat sims 3. men det är söndag, vilket gör det lite mer okej. snart ska jag göra mig ren och fin i duschen, sedan ska jag placera mig framför tvn för trehundrafemtio gången idag. hoppas att ni har haft en fin helg!

update:

hej godingar! jag har nördat mig med sims 3 hela morgonen. men just nu sitter jag och kikar på reprisen utav robinson finalen. har inga planer för dagen, ska nog bara hålla mig inom hus, är så trött! later

filmkväll.



ni får lite dåliga webcam bilder innan jag ska gå i femton minus grader till ebba. efter det ska vi till amanda och kolla på skräckis med ett antal personer till. det är någon halvtimme, timme kvar innan jag ska gå. ska ta på mig lite varmare kläder annars kommer jag att förfyrsa varenda litet ben i kroppen. tjing!

T J O F R Ä S!




photos by me.

HOLA GUAPAS! Det blev ett lite senare inlägg idag. Dels för att jag hade inte lust och sitta och pressa fram inlägg, och för att jag har använt datorn till att nörda mig med sims 3. Sen så har jag fotat en hel del med. Jag hade en tanke på att gå ut på baksidan för att fota lite bilder, men med tio lager snö och minus grader, så är det inte lika lockande längre. Lite senare ikväll blir det filmkväll hos Amanda med Ebba och några till. Hur mysigt som helst. Kram!

nothing/at/all


ph by me.

jag sitter och väntar på resultaten av kvällens let's dance och har ett par feta hörlurar på huvudet (där den här låten spelas). annars har jag inte så mycket för mig. men jag är trött. riktigt trött. så sängen väntar! men resultaten av let's dance var det. xx.

fredag!!



randig topp från h&m. krimskrams, från ur och penn, fjäderhalsbandet har jag gjort själv.

äntligen äntligen fredag. som jag har läängtat!? veckan har känts som en evighet ju! jag började fredagen med skola, runt ett gick jag, ebba och elin hem till ebbas place. vi gjorde oss ett par pannkakor och hade satt framför tvn, med saw 5 rullandes. mysigt. nu nalkas det mat och tv mys. tjing!

/EBBA


Hej, vi har kollat på saw 5. Den var skit tråkig.
Hejdå :D

new ones.



hämtade ut ett paket från h&m alldeles nyligen, där fanns bl.a dom här brallorna. lite stora, men om man har dom högt upp sitter dom som en smäck. och dom ska vara stora runt höfterna och låren(!) allafall, 70 riksdaler för dom här, från H&M's rea. inte alls så dåligt.

baby i'm helpless



blommig skjorta från H&M

hello beuties. ni anar inte hur mycket den här torsdagen har tagit på mig. jag känner mig som en utkramad disktrasa, och har absolut inte lust med något aktivt, eller, ska kila upp med mamma och hämta ut ett paket från H&M lite senare. mer orkar jag faktiskt inte. såg just att nya chic har dimpat ner i brevlådan. trevligt!

update: jag är med i "veckans blogg" hos fina natalie. har ni lust och ork (till skillnad från mig) får ni mer än gärna ge mig en röst! taaaackar.

webcam-files



Jag har slaviskt läst blogg efter blogg. Börjar känna mig trött och riktigt jävla slut i huvudet och orkar seriöst inte göra något vettigt förstunden. Ska strax ta mig till tvn, vad är det som är på tv idag? Jag har ingen aning. Blir väll första bästa. xx

trött och grinig




jag sitter iförd ett par mjukisbyxor och en XL t-shirt, samtidigt som jag ser det äckliga snöovädret utanför. seriöst. jag är så djävulskt trött på snö och kyla. MEN nyss tog jag mig en varmdusch, och har en skål med nudlar framför mig, och så ska jag klicka igång min spotify lista. laaater

nice/price


hello snyggon. jag sitter framför datorn, har exakt ingenting för mig. förutom facebook och spotify, men annars. nada. och de enormt snygga tightsen här ovan fyndar ni på bikbok för 100 lappen. hur grymt!? när jag kommer i närheten av en bikbok butik så ska jag minsann införskaffa mig ett par. nu ska jag glo tv, tjing!

todays


favorit vit tröja, topshop. favorit tightsen från ginatricot. halsband från ur & penn och fjäderpluppen har jag gjort själv.

den här dagen har känts som en evighet. jag följde med ebba en sväng hem till henne efter skolan, och vi gjorde oss ett par misslyckade pannkakor. (i formen, men de var goda. faktiskt.) nu sitter jag med den här gymgrymma låten spelandes i öronen och har sofismode under näsan. men jag är inte en av dom personerna som kan göra två saker samtidigt, sofismode nästa! xx

28 and life

Hejhej Claras läsare! Nu sitter jag och Clara framför datan och hon försöker sjunga. Idag var vi i skolan, inte kul. Men nu ska vi logga in på MSN, heeejjdå. Eran bästa Ebba<3

happyface


ph: unknown

OCH hur najs är inte det här då? Här kommer jag att befinna mig om två hela månader. Strosa runt och leva livet. Någon som kan gissa vart jag ska då? Det är varmt, soligt och hur vackert som helst. Hotellet är helt uuunderbart. FYFABIAN vad jag längtar. Nu ska jag glo tv kvällen ut. Tjing!

+ photo



ph by me + en av ebba.

HOLA BANANAS! jag är ganska nyligen hemkommen från stan, och där jag var med ebba för att hon skulle till sin tandläkare. just nu jag sitter och kikar på skor, MEN snart ska jag stoppa näsan framför spanskaboken, sen ska jag även renskriva ett engelska arbete. så planerna för två timmar framöver är väll, plugg? laaaater

klack, snörning och öppen tå.



det är allt bra snyggt med klackar som har snörning + öppen tå på det. här ovan ser ni några finingar från nelly.com. när jag blir trehundra kronor rikare ska jag klicka hem ett par snyggingar därifrån! nu ska jag hoppa in i duschen, så att jag hinner kika på blåsningen på tv3. tjing!

fullrulle






ph by me

tjena mittbena! det har vart fullrulle hela dagen, jag tog mig ut på isen dock utan ett par skridskor på fötterna. vart hos frisören, och förkortat håret med två centimeter. sedan tog jag en sväng med mamma i centrum och det slutade med ett halsband för 50 spänn. snart ska jag komma på ett lämpligt slut till snövit - vilket är svenska läxa tills på tisdag. argh, kill me.

get mama a house




Tjabadabadoo. Jag degade ihop i soffan imorse runt klockan sju. Nu sitter jag med Hassle spelandes i öronen. Han är grym! Och planerna för dagen är väll inte så många, men om jag inte har något annat för mig ska jag följa med en sväng ut på isen. Men som sagt... skridskoåkning är inte en av mina starka sidor, om jag känner mig rätt så kommer jag se ut som bambi på hal is. Föresten, har ni hört den här låten? Den är grymgrym.

"lik en död gris"

jag har glott på reprisen av hopeforhaitinow hela kvällen. helt galet sorgligt. det går nästan inte och beskriva vad jag känner! jag är lik en död gris och ska strax gå till sängen för att sova några timmar. imorgon ska jag troligen ut för skridskoåkning. inte en av mina starka sidor kanske, men, jag ska försöka mig på det allafall. om det inte är så att jag byter kurs och väljer att göra något annat trevligt. nä. nu måste jag verkligen sova. godnatt!

äntligen!!



finally. jag vet inte om jag skulle klarat en dag till utan min älskade fina kamera. seriöst. jag kom i allafall med ett nytt objektiv, (nikkor 55-200mm) + en fin ny kamera väska och ett minneskort. först var det tänkt med en helt ny kamera, men efter en timme på mediamarkt blev tillsist ett apnajs objektiv! nu sitter jag med ett par feta hörlurar på huvudet och ska ta mig till köket för middag. tjing!

webcam


webcam.

nu ska jag åka för att checka lite kameragrejor. ttyl.

hola bananas.


ph: amandaberg

godmorgon godingar! jag tuppade av igår i soffan runt klockan tio. helt utslagen. och idag gick jag upp redan klockan åtta, la mig i soffan och zappade mellan tv-kanaler halft död. idag ska jag iväg och klippa mina extremt slitna toppar, och det känner jag mig inte särskilt pepp på.  och det kommer möjligtvis bli ett nytt objektiv idag, om inte ett helt nytt kamerahus(!!!!) en sprillans ny nikon d90 då, vore ju inte alls fel. well well.

20:01

är hemma nu! med en grå råsnygg transparent skjorta. och de galet snygga jeansen som ni hittar ett par inlägg ner. ++++ lite som jag och mamma satt och klickade hem imorse. sista slutspurten med mellandagsrean. ett par liknande kostymbyxor för sjuttio spänn. grymt! nu blir det tv4 och let's dance. men jag skulle gissa på att jag tar mig till datorn lite senare igen. xx.

down town


pic: signe

FREDAG!!! klockan är runt halv tre och jag ska börja mig klar för en tripp upp till stan. och där ska jag möta upp mamma. hörs när jag är hemma igen sen! tjing! 

Summer, please?


ph by me

jag saknar: grönt gräs. bruna ben. badvänligt vatten. och massa glass. och jag vet att det har blivit en m a s s a tjat den senaste veckan - men jag kan inte låta bli. jag längtar med hela kroppen. från stortån till huvudet. hur många känner nästan exakt likadant som jag? eller är jag ensam!?

och så var det torsdag

för att vara den längsta torsdagen i någonsin tycker jag att jag har klarat den bra, trotts ett dunkande huvud och trötta ögon. men jag försöker pigga upp mig med lite mellis, och grym musik. och, nu när bloggen är riktigt tråkig, så kanske jag har ska en liten frågestund? vi får se! ttyl

asos.com

¨
http://asos.com

jag ska införskaffa mig ett stort halsband som man kan ha dinglandes runt halsen. fint.

inspration!


ph: caroline.feber.se

jag sitter och letar inspration i ren allmänhet, och det finns ton av kläder som jag skulle vilja ha. nu nu nu. älskar carolines jeans på bilden. helt galet snygga! jag skulle kunna tänka mig att göra något liknande! ska fortsätta med att kolla runt. föresten, dom där skorna på H&M är slut, men jag har hittat ett par MINST lika snygga från monki. tjing!

thecobrasnake.



ph: thecobrasnake

19:22 - kostymbyxa




byxorna i mitten har jag klickat mig in på varenda dag nu. jag vill ha ett par kostym byxor, men då måste det vara ett par som passar mig och som inte sitter som sopsäckar på mina ben. då var det bara att leta då!

more.


1# jag var uppe i fina hälsingland och hälsade på ebba. det är en gammal tågräls. 2# jag var värsta fotonörden i somras. bara tråkiga bilder.

har suttit och pladdrat med ebba på msn och kollat/visat gamla bilder från i somras. jag känner att jag måste bryta ett mönster nu. gå ifrån det här "nu gör jag det här.. och bla bla" för jag skriver ju samma sak om och om igen. ska fundera vidare på hur jag ska göra det lite mer varierat. ttyl

homework.

jag har suttit fast i cirkus två timmar med ett skolarbete som ska vara inlämnat och klart imorgon. men jag lyckades få klart det! nu ska jag stoppa näsan framför sofismode och lyssna på den här låten. later.

summer pics - ni dör väll inte av dom?


1# mina vita converse. eller, de va mina. 2# GRÖNALUND! 3# fint fönster. 4# blomma. jag vill vill ha sommar.

jag trodde aldrig, eller jag visste verkligen inte hur m y c k e t bilder jag hade. så, såna hära typ av bilder kommer det nu att bli ett tag framöver. hoppas att ni överlever det. jahapp, senaste timmen har gått åt till att kolla igenom massa sommar bilder, redigera och spara. och nu ska jag skriva mera på ett skolarbete. tjing!

fan.

okej. jag (och min klantighet) har lyckats paja objektivet på min enormt älskade kamera. men imorgon ska vi lämna in den, åh.. så surt. men, jag får lyckas trolla fram lite arkiv bilder dagarna framöver. men det dör ni inte av ellerhur? ttyl.

söndagsångest



söndagsångest? japp. känner hur mycket jag skulle vilja ha en helg till. well, om sex veckor är det sportlov. om jag längtar.. nu ska jag hoppa in i duschen. ha en fin söndagskväll!

picture from my day





1# matbord. 2# vi fick massor av prinskorvar och köttbullar. men inte bara det såklart. 3# jag håller i ett glas. knäpper ett kort. 4# vad säger man? ljuskrona? kristall lampa? nej just det, kristall krona.

sitter med kent spelandes i öronen och väntar på mat. jag är så galet hungrig (trotts mega lunchen jag fick hos mormor och morfar). och ryggvärk på det. great. föresten, hur många mer än jag vill ha sommar nu nu nu? jag är så grymt trött på vinter och snö, och kyla. just nu ligger termometern runt omkring 2-, okej så farligt är det inte. åter till musik och chattandet. later

i'll be back soon



hej vänner! idag har jag vart på besök hos mormor och morfar som sagt. och jag har fotat en hel del med. men bilder får ni lite senare, för nu ska jag umgås med engelska boken! xx.

topshop s/s 2010


topshop.

godmorgon! idag ska jag hälsa på mormor och morfar. är tillbaka någongång runt, två, tre? men bloggen kommer allafall inte vara ouppdaterad idag! - topshops vårkollektion är att dö för! om du går med i gruppen "topshop" på facebook, hittar du fler bilder från deras vårkollektion. och här förstårs.

pretty good

wow. jag har lyckats rätt bra med min uppdatering idag. fem stycken -med det här- är inte så pjåkigt va? well, anledningen till det är väll för att 1. det är heeeelg. 2. jag har inte haft mycket att göra. annars så, sitter jag med en nerbiten tandborste i munnen och ska strax hoppa i säng. god natt gott folk!

zebra/nails



nymålade naglar. vad tycks?

en lördagskväll


ph by me

blogg.se rullar på segt och jag försökt att publicera bilder över en halvtimme, men nu äntligen gick det! lördags kvällen är planerad såhär: kolla på tv, inte äta mer godis, blogga och lyssna på musik. nu bär det av till tvn. men jag uppdaterar senare. xx.

finheter



världens skönaste tights och en grym jeansskjorta (bilden ger inte rättvisa) fick jag med mig hem idag. jag fick punga ut fyrahundra riksdaler sammanlagt. inte så dåligt va?

a short one

tja snyggingar! jag ska strax göra mig iordning för en liten tripp upp till centrum. och bloggar självklart när jag är hemma sen igen!

so tired.


fina bilder från lelove.

snart bär det nog av till sängen, med mina ögonlock tunga som stenar kommer jag säkert tuppa av när som helst. men jag gick trottsallt upp klockan sex imorse. jag har vart igång sjutton timmar ständigt, och det sätter såklart sina spår. en halvtimme till åtminstone! nu ska jag ha La Roux spelandes i öronen, och kika runt på bloggar. xx.

a few minutes left

några minuter kvar då. har laddat med popcorn och läsk, och slösar de sista minuterna framför snake på facebook. jag ska strax placera mig framför tv:n, men jag kommer säkert tröttna, så jag springer emellan datorn och tv:n, så räkna med fler inlägg! ciao!

18:04 - chic


ph by me.

nyss så dimpade chic ner i brevlådan, min räddning! jag ska strax stoppa näsan framför den och mysa ner i mig i soffan i väntan på mat. lite senare ikväll blir det let's dance, go elin kling! nästa: soffmys. later

music and facebookgames

jag har absolut inte fått någonting vettigt gjort på cirkus fyra timmar. jag har heller inga speciella planer på vad jag ska göra en fredag eftermiddag klockan fyra? allt känns såhär lagom dött. men jag har musik igång och facebook spel framför näsan. det borde hålla ungefär en timme till innan jag total tröttnar. men, jag ska kanske variera mig med att kolla bloggar. aja, hörs senare!

hot hot hot



SÅHÄR skulle jag vilja kunna gå runt nu. men det är way to kallt för det. men en varm vår dag kanske? de svarta skorna har ni sett ett x-antal gånger på min blogg nu, bara för att dom är sååå snygga. och jag ska klicka hem dom vilken dag som helst nu. men tråkigt nog kommer dom inte förns i mars! men jag skulle ju ändå inte kunna springa runt med dom ute nu.

nu blir det tv-mys, eller så ska jag nörda mig med lite facebook spel. vi får se! ciao.

late post



förlåt för mitt sena inlägg! jag ska försöka sammanfatta dagen kort och gott: jag vakna sex, gick till skolan, var där, till halv fyra, sedan stod jag ute i 10 minus grader med ebba och madeleine i cirkus en timme. när jag kom hem var mina tår orörliga men mina fingrar var varma. tack o lov för att det finns vantar! nu ska jag fortsätta med att fixa på lookbook, kika i bloggar. hörs senare!

NEXT UP



tja snyggingar! Snart ska jag gå ifrån datorn, och kolla på tv. sen blir det sängen som gäller för min del. jag ska försöka ta igen min usla uppdatering till helgen, den har verkligen vart sämst den här veckan. anledning: s k o l a n. nu: tv.

18:33 - hungry!


allt från h&m

bra. jag skrev just jordens längsta inlägg. och råka klicka på fel knapp. jahapp, here we go again!: jag sitter och lyssnar på min extremt uttjatade spotify lista, (låt tips någon?) och chattar med trevligt folk på msn. strax ska jag bege mig till köket för att kolla om maten är färdig. är sååå hungrig! xx.

just nothing



jag har inget speciellt att komma med just nu! later.

tuesday





me by ebba. kappa, strumpbyxor och halsduk från h&m. skor från dinsko. och väska från lindex.

skola som vanligt idag, efter skolan följde ebba med hem till mig och vi gjorde tolalt tre saker på? tre timmar: åt mellis, satt vid datorn, och fotade. nu ska jag uppdatera min LOOKBOOK och få fram fakta till ett skolarbete. tjing!

tell me!

jag ska alldeles snart sova. men först: vilka är ni som besöker min blogg dag efter, dag, efter dag, ja, ständigt. och jag skulle MER än uppskatta om ni ville klicka på "kommentera" här under, skriva ert namn, och om ni har blogg, skriv ner den också! Godnatt!

kanske/byte

jag tror ändå att det kommer bli ett byte till devote.se, trotts att några är imot det. MEN, jag säger till när/om det händer. men jag fattar fortfarande 0 när det kommer till det här med design där. sååå avancerade stilmallar! nog snackat om devote, för nu ska jag skriva på min SO-uppgift. later.

UPDATE: nu har jag fått "klämm" på designen. kanske byte nu ändå!

todays/hur bra!?



vit s t o r tröja från topshop.  vit t-shirt + ring från h&m. strumpbyxor, mq. armband, jc + glitter. djupblå klocka, knokk. p.g.a schemat från skolan, kan jag inte säga annat än att jag gillar måndagar. hur bra är det inte att få börja klockan nio och sluta klockan kvart i ett, på en skala från ett till tio? TIO! annars så, sitter jag och tuggar mandarin klyftor, lyssnar på den här låten och ska strax skriva lite på ett skolarbete. pussar!

sommar, nu, nu!



åh. nu skulle det sitta fint med lite värme ute. sisådär 20+. då skulle det inte vara några problem att ha på sig det här ute, utan massa klumpiga vinterjackor! allt från H&M

trött

jag har skrivit på ett skolarbete, gjort någons blogg, chattat med folk på msn, lyssnat på musik, pimplat mandariner, kollat runt på bloggar, ätit, kollat på tv. och är sååå trött just nu, trotts att klockan (bara) är fem! någon som har ett tips hur man kan hålla sig vaken yttligare tre/fyra timmar till? snart blir det återigen lite skolarbete och bloggfix, hur ser eran söndagskväll ut? later!

back/again


lefashion

nu är jag hemma igen! men jag ska äta lunch nu + efter tv. LATER!

VAD TYCKS?


random pics från mitt rum.
jag har brottats med devote i timmar nu, utan några resultat. om det hade viljat funka hade det blivit bloggbyte, men nu funkar det inte, så inget bloggbyte. hursom, nu ligger allafall en galet enkel (ny)design uppe mitt framför näsan på er. jag orkade inte göra något dunder avancerat. ha en fin lördag gott folk!

saturday

morsning! idag så ska jag bort till några släktningar, men inte förns om fyra timmar. så då kanske designen kommer upp idag, om inte, så tar jag det imorgon! annars så, har jag inga speciella planer för dagen. ska nog mest ta det lungt dom här fyra timmarna. nu blir det musik och att hjälpa till med maten. ttyl.

22:16 - let's dance


har spenderat fredags kvällen framför tv:n,och har självklart kollat på let's dance. och favoriten (det här året) elin kling! snart ska jag börja med en ny design, den gamla känns så ..uttjatad! annars så har jag musiken igång (som alltid) och är trött. men nu ska jag börja med designen. later!

snyggsnyggsnygg



och hur snygg är inte den här byxdressen från asos!? tre ord: jag älskar den! (dock ligger den inte ute på hemsidan än, hittade den här: http://www.tv4.se/1.1428436)

half/day


skjorta, leggings, h&m. t-shirt, jc. armband, jc, h&m, glitter. klocka, knokk.

tjena! dagen började med att jag och ebba kom en och en halvtimme för tidigt till skolan (vilken insatts! ellerhur?) skolan börja nio, vi var där kvart i åtta (trodde att vi börja åtta!) vi fick nytt schema, lite info och hade tre lektioner, sen var det slut. nu: musik. hörs senare!

old/photo



efter timmar av bloggläsande ska jag snart gå ut en snabbis. jag har inprincip suttit inne hela dagen, vilket börjar märkas i mitt huvud nu, föresten, jag har hittat en ny favoritblogg. CHECK.

UNSERIOUS



Jag har spenderat två timmar framför kameran nu, tog drygt tvåhundra bilder, och hälften råkade bli oseriösa. och timmarna har gått galet fort, sist jag kollade på klockan var den elva, nu är den tre. nu blir det tv och mellanmål! later

WHAT'S UP


ph by me

godmorgon! idag är det sorgligt nog den sista lovdagen(!!!!!!) jag absolut ingenting att göra, ingenting inplanerat. men jag är galet sugen på att fota självporträtt, och ska nog ta och göra det. snart. meen vi hörs senare!

WEDNESDAYSFUN



hallå! var med ebba (som sagt) en sväng nu under dagen. pizza, foto, pulka, skratt. snart ska jag fortsätta att redigera bilder och så hörs vi senare! ciao

SNABBA RYCK



ph1: unknown. ph2: signe

Tja, jag sitter endast iförd en pyjamas tröja och ett par tights och om vilken sekund som helst kan Ebba dyka upp. Efter det här ska jag hoppa i ett par varma kläder och sedan ska vi ut, hörs sen!

WEDNESDAY/NÄSTSISTA!

TJA! Jag har nyss vart ute i det iskalla vädret och knäppt några bilder, och just nu sitter jag fullt upptagen med att redigera och fixa dom, samtidigt som musiken är igång. Och så är det den nästsista dagen på jullovet! Argh, en veckas jullov till tack? Men det ska bli kul att se alla efter lovet! LATER

UPDATE




Jag har suttit fastklistrad vid tv:n ett bra tag nu. Såg en galet kul film, baksmällan. Och har inte kommit ut än.. men jag ska snart gå ut. Annars så, är det den (ALLA MED SPOTIFY!) här låten som har gått på repeat några gånger nu. Nu ska jag kika vidare i sofismode. later.

INSPRATION


ph: thecherryblossomgirl & styleorectic & thecobrasnake 

Har suttit i cirka en timme nu och bara bläddrat från blogg till blogg till blogg osv.. har hittat massa nya insprationsbloggar, kkolla bara bilderna! Men jag ska strax gå ut för att fota, trotts att jag har ont i halsen, men en halsduk borde hjälpa. Ciao!

WANNA HAVE!


NET-A-PORTER.COM. Jag är total såld på ljusa kavajer, har fortfarande inte sett skymten av en enda ljuskavaj i någon butik här i närheten. Men om ni har sett någon kan ni väll hojta till? Skulle uppskattas! (Den här ovanför är på tok för dyr.) Jag har gjort allt från att göra ingenting till att åka pulka och haft allmänt tråkigt. Hörs!

Oldies



bilder från 2009

Jag har inte gjort mycket för världen idag. Min största insatts har bara rört sig inom väggarna i mitt hus, men mitt huvud börjar säga ifrån nu, så jag ska åtminstone göra någonting lite mer aktivt idag än att hoppa fram och tillbaks mellan tv:n och datorn. Det här fick helt enkelt bli en enormt seg dag, well, det ska jag ändra på. För nu ska jag ut och gå, eller bara någonting utomhus. TTYL

Latmask? Mja..

Tja! Vaknade för cirkus två timmar sen, men sitter fortfarande i min pyjamas och har inte gjort mycket för världen än, degat i soffan med en grymt bra bok framför näsan. På fredag börjar skolan igen, men jag är någolunda utvilad, fast några timmars sömn till skulle inte skada! LATER

Swish x2


ph by me

Sängen nästa!

Ute, i snön

TJA! Dagen har mer eller mindre spenderats med Ebba, och vi har gjort allt från att åka pulka till att fota bilder som kommer hållas i mitt arkiv(!!). Annars så, har jag musik igång och klickar runt (för femhundrade gången) på H&M's vårkollektion. Är grymt sugen på att klicka hem ett par skor, nä, men jag återkommer! LATER

UPDATE: är jag ensam om att tycka att blogg.se rullar på lagom segt nu?

breakfast


ph by me

Efter flera dagar där-jag-inte-har-gjort-någonting-alls så ska jag idag vara med Ebba, mysigt. Och vi ska fota, (ännu roligare) så uppdateringen kanske inte kommer att vara på topp, men ett inlägg till ska jag allt kunna klämma in. Nu ska jag fixa mig, göra lunch, och lite små grejor, men vi hörs!

Saturday/night


ph: stylebykling

ELIN KLING lyckas alltid, alltid se bra ut. Hur man än vrider och vänder på henne!  Just nu sitter jag här med ett glas cocacola framför mig och har bläddrat i genom hundratals bloggar, tröttnar aldrig. Och det av de bloggar jag har läst så har 80 procent av bloggarna gjort en resumé av 2009! Kanske inte skulle vara så fel om jag också tog mig tid att göra det? Mjaaa... vi får se! Nu ska jag fortsätta med mitt bloggläsande. Typ. Hörs!

Promises


Det här året ska jag BANNE MIG ha nyårslöften, fast bara tre dock. För att jag vet att jag inte kommer kunna hålla 400 stycken, det slutar ändå alltid med att jag bryter alla.

+ Röra på mig MINST en gång i veckan, men HELST två. För 2009 rörde jag inte mycket på mig. Men jag försökte!
+ Dra ner på godis/chips/läsk ja, ni fattar. En gång i veckan får ta och räcka.
+ BRA betyg. Jag har bra betyg, och ska hålla det så.

Well, får se om jag klarar och hålla de här löftena nu då? TTYL

2010!!


ph by me

Den andra januari tvåtusentio. Jag är ganska nyhemkommen från farmor och farfar, har tagit en dusch och bläddrat igenom mina bilder. OCH det är 2010! Helt jäkla underbart, det känns som om det kommer bli ett fint/bra/roligt och händelserikt år, jag "känner" det på mig! LATER!

clara 1996
modeintresserad,klumpig
kontakt:
[email protected]

bloglovin
RSS 2.0
Test