..


ph by me

har gjort sista "bloggkollen" för idag. och nu ska jag sova, men vet ni vad det bästa är? det är söndag, imorgon är det måndag. men SPORTLOV. det tackar vi för!!!!

keep on walking



FAVORIT FAVORIT FAVORIT. den här spexade killen borde ta hem allt. herrejössanes. jag tror att jag ska gifta mig med hans låt, den är helt underbar.

SUNDAY:15.57



pictures



ph by me

- jag har suttit hela morgonen och skrivit ut massa bilder, bilder som ska upp på väggen.

i don't wanna miss a thing


gammal bild från arkivet.

- och tjohej vad trött man är då. jag sitter och kikar runt lite på ansiktsboken och märker att det är över 300+ nyheter, wow, och det känns typ som om man har missat en hel livstid. ciao.

äckelväder.



bllääk på vädret utanför dörren, här sitter jag och mår lite halv illa. nu allesammans, ska jag kolla på tv. oj. allt blev sådär lagom osammanhängande nu..

insprationx1577


ph1: unknown ph2: fadetoblack ph3: unknown.

- idag är en sån dag då jag inte har lust med någonting alls.

sömnpömsig

det verkar som om sverige har somnat. en efter en på msn, säger godnatt och loggar ut, jag har inte bestämt mig om jag ska sitta och uppe och vänta på föräldrar som borde komma innan för dörren vilken sekund som helst. eller sova nu?

gammal sång





eftermiddagen har spenderats med två fina människor, som bär på namnen ebba och elin. jag sitter och väntar på att middagen ska bli klar samtidigt som jag har veronica maggio spelandes i öronen, hon är tamejfan helt galet grym. nu ska det läsas bloggar. xxx.

UPDATE: glömde. SPORTLOOOV!!!!!!!!!!!

jag är normal. typ.



jag slänger in ett par webcam bilder, jag är med ebba och elin, som förnärvarande sitter och glor på topmodel. tjing!

thursday afternoon. it's dark outside. and i am cold.



mamma haffade elsas mode och tillsammans idag på bokrean till mig. jag är inget big bok fan, men den här gången är det andra bullar. jag är galet sugen på att sätta mig med en filt, kopp te, och elsas mode och mysa ner mig i soffan. imorgon är det sista skoldagen innan sportlovet, woooaah. galet skönt säger jag bara!

tjofräs!



tja babes! livsinsprationen står på noll och jag har ett extremt shoppingsug, jag har hittat massor utav fina plagg och miljoner utav skor. men som det ser ut just nu har jag inga pengar alls, eller en 20lapp och någon tia som ligger någonstans i mitt rum, där det förövrigt är helt omöjligt att hitta något. men det kommer man ju inte alls långt på! nu: leta fakta om en liten grekisk gud och intag av mellanmål. xx.

dreggel varning!!


halsband från net-a-porter.com

jag kommer aldrig komma närmre än att kolla på dom. men jag nöjer mig med det med. priset på dom här vågar jag inte ens tala om, ledtråd: skyhögt.

finaste och bästa



spets-h&m, keps/hatt/huvudbonad-h&m, armband/ringar-jc+h&m

jag älskar älskar älskar min keps/hatt ja, you name it.. över allt annat på hela jorden just nu. jag bor tamejfan i den.

+++++





skjorta, second hand. keps/hatt/huvudbonad från h&m.

bara tre dagar kvar nu då, sen LOV!!!1! jag känner med hela kroppen att jag behöver en veckas ledighet från skolan. är såååå trött och orkar knappt använda hjärnan för att räkna ut 1+1. okej, jag tar i lite, jag kan det där. nu ska jag öva lite på föräldrarna på min och ebbas redovisning om pyramider imorgon, (jag-dör). xx.

hetingar


älskade fina kepa/hatt/huvudbonad<3

hej bananer! ska placera mig framför tvn med ananas, filt och två par feta sockor på fossingarna. hörs imorgon!

with ebba


new stuffs.




galet osäker. ska jag behålla tröjan (med rosett) ovan eller inte? nu ska jag plugga. tjing!

sunshine



det är sol ute!!1! ..men tonvis med snö. jag ska upp till centrum om någon timme, får se om det blir något med de ynka sjuttio kronor jag har kvar. troligtvis inget alls.

det stavas inspration.


- img src fadetoblack

1. jag vill ha ett par hjärtformade brillor. 2. jag vill ha ett gult nagellack. 3. jag är galet sugen på att byta blogg nu igen. några förslag på bloggnamn?

edie sedwick.


img src unknown.

hej dudes! jag ska placera mig framför tvn och kolla på melodifestvalen nu. xx.

i/hate/snow



tja!!! har sprungit runt i barkaby centrum och kollat på vårskor, fick dock inga snyggosar med mig hem, men jag överlever väll det. men jag ska hålla mig inne de återstående 9 timmar av dagen, för att ute är det rena rama helvetes snökaos och iskalla vindar som piskar en hårt i ansiktet. nu ska jag slänga mig på soffan. tjing!

summer thoughts


top från monki. brillor från topshop. väska/ryggsäck från monki. jeansshorts från bikbok. shortsfrån gina. skor från dinsko.

sommar. brunbrända ben. glass. stränder. sol och bad. långa kvällar. shorts. runda brillor. sandaler. gröna träd. blommor. gräs. värme. hav. båt. klippor. handdukar. smultron. promenader. göviken. landställe. pannkakor. barfota. körsbär. vänner... listan kan göras oändligt lång.

UPDATE: vill du vinna hundratusen? det kan du göra via läkerol. fast du måste förstårs göra något. (HTTP://HUNDRATUSEN.NU) du ökar chansen genom att publicera det på din blogg eller ansiktsbok. här hittar ni min. lägg gärna en röst!

veronica maggio

 
ph by me

ska dra igång musiken på högsta med maggio spelandes och städa hemma för att tjäna lite cash. jag har pluggat häcken av mig i en timme. det återstår tre yttligare timmar utav min helg att sitta med ett par böcker framför näsan. surt. xx.

inleder helgen med...


... med mängder av c-vitaminer
och en hel drös plugg.

...sjukt mig någon. hörs senare!

2010-02-18/20.19



tack gode gud att det är fredag imorgon. godnatt!

crawings/greenjacket



när plusgraderna intar termometern så skulle den här jackan sitta fint. ultimata vårjackan typ, om inte en miltärjacka. 500 sek, monkiworld.

randoms




jag måste börja göra något schema eller liknande, för jag sitter aldelles för många timmar vid datorn. rör på mig för lite och pluggar när det behövs. idag var den längsta skoldagen, kom hem, piggade upp mig med några pannkakor och hämtade skolarbeten. nu ska jag webba med min fina vän ebba som för närvarande ligger i en stuga i fjällen! tjing

blackandwhite/goodnight.



ph; me

jag sitter och letar inspration överallt. hittar något då och då. men annars: nada. trött är jag också. ska krypa till kojjs om någon dryg timme. ciao

it's kind of cosy to sit inside, when it's snows outside.

hej godingar! sitter halvsovandes framför datorn. hade tänkt visa er lite pics, men jag glömde att ladda in dom när jag hade kameran vid datorn. men sånt händer... vi tar det senare istället. förlåt att det är dött och ingenting alls just nu. men insprationen ligger verkligen på noll. och då menar jag verkligen på noll komma noll. nu blir det intag av en kopp te och massor utav bloggläsning.

fettisdagen.



jag vet inte om jag har fått någon allergisk reaktion mot semlor. men halsen kliar och jag hostar 100 gånger i minuten. okej nu tog jag i lite, men 3 gånger i sekunden. minst. hursom, ingen har missat att det är fettisdagen idag? och det innebär att det gör det lite mer okej att trycka i sig en semla på en tisdag. + att jag är grymt/galet/sjukt trött på min design. räkna med nytt! tjing

mormors/gardiner



hej lovers! insprationen försvann. jag har ingenting att bjuda på, känner mig rätt tråkig i ren allmänhet . men jag ska försöka att ta mig i kragen och blogga aningen bättre, bjussa på mer från min del. hoppas ni förstår! xx.

competition-



jag suger rent utsagt på sånt här …men jag vill vinna den här looken för att det kommer att bli vår någon gång i alla denna snö , och det här är något jag skulle lätt kunna tänka att dra på mig till vardags. jackan är helt fab, och inte påtal om resten av plaggen. looken innehåller ett par favorit plagg som jag faktiskt har spanat in och det blir perfekt med ett par andra klädesplagg jag ganska nyligen införskaffat. ++ looken innehåller även massor utav vårens nyckelplagg. jag skulle inte heller bara matcha det sådär, jag skulle ta ut svängarna lite! visst, jag är bara 13 bast. men vem har sagt att mode är förbjudet för trettonåringar? jag skulle allafall bli jordens gladaste!!!

HTTP://CAROLINE.FEBER.SE

hej bananer!


nagellack - h&m. tights - ginatricot. vit spetströja - h&m.

nanaheyhey




ringar från h&m tights från ginat och t-shirt från weekday

hej buddies! om någon timme ska jag upp till centrum, hörs senare!

SUNDAY/EVENING


 
ph1&2, weheartit. ph3. by me.

hej alla finafina människor. jag degade ihop i soffan. helt utslagen typ. jag har kollat på sammanlagt tre filmer idag, sovit och ätit. men jag är fortfarande råtrött och det känns som om min hjärna ska halvera sig i två bitar, och då kommer jag på att jag har en ogjord svenska läxa som är tills på tisdag. fanfanfan.

glad alla hjärtans dag hörrni!




ph by me/ebba/sofia

jag är trött. det är söndag. jag har söndags ångest. mitt ansikte och hår ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig. har inte lust att göra något vettigt. det är skola imorgon. jag ska nog gå med i "hata söndagar" på ansiktsboken. xx.

uppis

hej fellas! jag sitter hemma hos mormor och morfar med hälften av släkten. det är fina mormors födelsedag, och därav den kassa uppdateringen. tjing!

bråttom.


lagom trött

snart åker jag och möter upp finaste ebba och sofia. later alligator!

sko/frossa


ph. elinkling.

mitt behov och förkärlek till skor växer tiotusen gånger när jag ser det här. ser ni skorna där det står "snygga och bekväma" över, texten där under är pågränsen till oläslig. det ända jag ser är att det står 199 kronor, jag är kär. jag är fast. någon som vet vad man kan fynda dessa snyggon?

ha ha ha



hej människor! jag skippar lets dance idag, istället sitter jag med grym musik spelandes i öronen och chattar med fint folk på msn. funkar hur bra som helst det med/but i'm so bored!

just/everything





photos by me and ebba.

tja snyggon. fredag idag! jag har spenderat eftermiddagen med finaste ebba, vi har bakat kladdkaka. snart nalkas det mat och fredagsmys. vad gör ni ikväll?

answers part two

Är jag bäst? Näst efter mig! Hur länge har vi känt varandra? haha. Trehundra år? Nej, sen i slutet av trean. Kan du sova hos mig i helgen?/Ebba. Jag vet inte, jag tror inte jag ska göra något speciellt. Är du kär? Nej. Hööga klackar (och då menar jag typ 2000 cm, höhö) eller gympa skor? Hööööga klackar. Eller. Om converse räknas som gympa skor skulle jag lätt välja converse. Skola eller dagis? Fördelen med dagis är väll att man slipper jobba. Fördelen med skola.. Alltid svettas eller alltid frysa? Svår fråga hörru. Jo.. men jag har suttit typ två minuter nu och kan fortfarande inte komma på vad jag skulle välja, alltid frysa kanske?

Alltid hosta eller alltid nysa? Kan verkligen inte välja. Photoshopa eller fota? Fota. Helt klart. Många vänner eller en bästavän? Hoppar över den här med. Om du fick välja mellan att investera ett 20-tal t-shirts eller leggins vad skulle du välja? Jag skulle välja leggins, bekvämt som attan! Vilken är din favorit outfit? Jag har ingen speciell. Men jag gillar att strosa runt i leggins, och en bekväm tröja på det. Hur mår du? Bra, trotts trötta ögon. Vad var det bästa som hände idag? Att få gå hem, och slänga sig på soffan, och bara ligga ner ett tag. Har du kul? Yes sir! Hur använder man photoshop? Har fått den här frågan förut. Jag kan inte förklara för er här och nu, det skulle ta veckor. Vad är det roligaste med att blogga? 1. Att folk uppskattar det man skriver. 2. Posetiv kritik (nästan samma som första) 3. Det är bara så jävla kul helt enkelt! Tre saker som du gillar bäst med dig själv? Oj hjälp vad svårt. Måste fundera lite.

playfull


via lostmyhead.org - photographed by craig mcdean.

hej fellas! jag sitter med ett par feta hörlurar på huvudet. sista svaren från frågestunden kommer om några få minutos. håll ut!

hej darlings

jag är tröttaste grisen på hela jorden just nu. men jag har massor utav bilder att visa er. bara att jag är lite för trött och lat för att leta fram dom.. mina mappar på datorn är något överfulla och bilderna ligger huller om buller. nu ska jag frossa i apelsiner, sätta på spotifylistan och dregla framför kläder. (.. och möjligtvis svara på resten av frågorna) puss

trött. så trött.


ph. by me.

jag är så förbaskat trött. ögonen är halvt öppna. och det är en hel torsdag imorgon. skjut mig någon. längsta dagen på hela veckan. seriöst. jag kommer tuppa av i skolan imorgon om jag inte går och lägger mig snart. och man vill ju inte tuppa av i skolan, så sängen om någon dryg timme. nu ska jag passa på att läsa lite ur chic som kom som med posten idag, jag kommer ju sällan orka göra det när jag ligger i sängen. då har jag ju redan somnat, så, passar på att säga godnatt nu. godnatt!

numero uno.

Har du någon idé på något ja kan ha på mig imorgon? Jeans kanske, för omväxlings skull. När började du få intresse till att blogga? Nästan exakt för ett år sen. Favoritplagget just nu? Den grå transparenta skjortan smälter jag lite extra för.


Hur tycker du jag är som polare? Hoho, rolig, och snäll! Vad gillar du för slags bloggar? Jag är med för modebloggar än för andra typer av bloggar. Vilka bloggar läser du? Jag är för lat för att rabbla upp alla nu, men en helklar favvo hos mig är Signe. Vem av dina kompisar tycker du har bästa bloggen? Lita strange fråga, jag gillar alla mina kompisars bloggar! Haha. Har du någon gång gått på nån sport? Och i såna fall vilken/vilka? Nepp jag har inte gått på någon sport. Men däremot har jag dansat både balett och vanlig dans. Hur funkar photoshop? (Vet att den här frågan inte är så personlig, men har hört att du är sjukt bra på det och jag kanske ska skaffa). Jag är inte expert på photoshop. Om jag skulle förklara för sig hur photoshop fungerar skulle jag behöva sitta i dagar och nätter. När ska vi gå på bio????!!!! Jag vet inte!! Vi har ju skjutit på det ett tag. På lördag maybe?! Hur ofta shoppar du? Ganska ofta. Men långt ifrån varje dag. Har du månadspeng? I sådana fall hur mycket? Jag har 250-300 i månadspeng beroende på hur mycket jag hjälper till hemma. Vill du träffa mig oftare än bara på spanskan? Självklart! Varför inte?

Kär?
Nope. Bästavän? Ebba. Hur gammal är du? Jag är född 20 december 1996, alltså, jag är 13 bast. Berätta lite mer om dig själv, säger inte så mycket att du heter brunetttens. Känns lite wierd att sitta och beskriva sig själv som person, så Ebba får beskriva mig. Haha.. here we go..
"Clara är snäll och smart. Hon bor i ett hus med sin familj. Hon är alltid klumpig, spelar ingen roll vad. Alltid lika klumpig. Clara säger alltid förlåt några gånger för mycket,haha. Hon är brunett och har bruna ögon. Hon är ganska kort men inte jätte kort, normal längd! Clara är världens bästavän."
Svikit en person någon gång? Japp, en gång. Men det är inget jag tar upp här. Godis eller glass? Jag tror jag tar godis. Gottgottgott! Vad heter du i mellan namn? Intresse klubben antecknar.. - Magdalena. Haha! Favorit frukt? Apelsin. Det är fyfasiken apgott! Rädd för? Höga höjder. Men inte så värst. Hur många besökare ungefär (dagligen)? Det varierar från dag till dag, men jag har runt 30 - 60 besökare per dag. Hur mår du idag? Jag har förbaskat ont i magen. Men annars så!

jeans + jeans


jeans från h&m trend, jeansskjorta från ginatricot, smycken från, h&m, jc och glitter.

körde på jeans från topp till tå idag. har så djävulskt ont i magen och det känns om armarna ska gå i två delar. det var boxning idag på idrotten. kul? ja. jobbigt? yes sir. jag ska ta mig en apelsin och svara på era frågor, om ni kom på någon bra fråga just i detta nu så ta och scrolla ner några inlägg och kladda ner eran kommentar försjuttsingen! tjing!

tights, skjorta, skor, ringar.


skjorta+leggings från topshop. skor från vagabond. och ringar från cocoo.se

jag älskar det här med stort Ä!

black and grey


grå skjorta från h&m, lackleggnings från ginatricot, smycken från h&m + jc, väska från lindex, skor från h&m.

sådärja! nu fick ni två rejäla outfit bilder.
(glöm inte frågestunden ett inlägg ner här, bara att fråga på!)

go bananas!

okej människor, jag är helt insprationslös. vi kör på en frågestund. svarar på allt mellan himmel och jord, och ni behöver inte vara rädda för att fråga. go!

vackra skapelser.


cocoo.se

dom här ringarna har jag spanat in de senaste dagarna. de är något så galet vackra och balla. men bara för de ska dom kosta en förmögenhet. eller, 200 riksdaler för en ring kanske inte är helt galet. men något billigare skulle inte skada. och hjärtat slår några extra slag för stenbocks ringen. vilken skulle du vilja ha på fingret?

freaking fun



Tjena snyggon! Jag har aldrig i hela mitt tretton åriga liv, vart med om någon sådan galet rolig måndag, i skolan då. Som har innehållt, skoj, bus och matteprov som blev något mindre lyckat, problemet är, att efter jag lämnat in provet, kommer jag på två av svaren. Jag fick rent utsagt panik ångest. Men jag tror jag överlever den (smärtan). Later!

ett litet förlåt.


ph. by me.

förlåt för krånglet. men som sagt, det blir inget byte. jag var på tant-gympa med mamma för några timmar sen, det gick väll sådär. det var allafall inte min grej att göra "lyft, ett två tre" omringandes av tantaloror. nu: blåsningen.

nytt/new


idag, här, nu, kommer jag att byta blogg. om ni klickar på bilden här ovan kommer ni till det nya. det kommer inte bli någon större skillnad, bara att det är en annan bloggadress. följer ni med mig nu då!?

update: mitt i allt bytande blir jag så grymt osäker. byta eller inte byta? bestäm!

våfflor


ph. by me.

HOLA BANANAS! Jag sitter med musiken igång. Om några 3 timmar ska jag följa med mamma på gympa. Är inte så himlans pepp på det. xx

2010.02.07



först och främst: vilka av er har sett coco livet före chanel? helt jäkla grymt bra film. hej föresten, jag sitter lite upptagen med att pilla med en grej, lyssna på musik, och kolla bloggar. helt fullt upp alltså. later!
(..och till er som har spotify, lyssna på den här låten, favoriten just nu)

amazing



via knight cat.

såhär vill jag se ut i vår. skorna på bilderna är helt fab. har ganska nyligen kikat på melodifestivalen, tja, no comments typ.

g o t t !


ph. by me.

jag har kommit på att apelsin är något såå djävulskt gott. jag har pimplat några idag. men, nackdelen är väll att jag får ont i magen. men det överlever jag. jag har exakt nada för mig, musik igång och har något så extremt shoppingsug. men jag har inga pengar.. men, jag har inte fått min månadspeng ännu. får tjata lite. eller jag hittade jag 300 pix igår på mitt rum. tadaaa liksom!

cleaning

det bokstavligen luktar ajax i hela huset. vi har haft någon slags städ-process nu på morgonen mellan 10 till 12, inget som vi brukar göra varje lördags morgon om någon undrar, men nästan. haha. jag har allafall satt mig vid datorn nu, tänkte sitta här ett tag i brist på annat kul. tjing!

tralalala



fredagskväll. jag är ovanligt pigg, sitter med musiken igång och väntar på resultaten av let's dance. leggingsen/tightsen här ovan fyndade jag på bikbok. halsbandet kommer från h&m. och t-shirten från weekday. ha en fortsatt fin fredagskväll gott folk!

mobilefiles.



ph. by me.

vi hörs senare/LATER!

awesomeness.


acne s/s 10

woah. hjärtat smälter en aning när jag ser det här. eller, när man kollar i genom acne's hemsida. då dör man typ. om närmare två timmar ska jag upp till stan för att möta upp mamma för lite shopping skulle jag tro. tjing!

zero

allt känns helt dött. jag har noll inspration och är inte så pepp på att ta mig ut på någon promenad för att fota. istället sitter jag inne och pimplar c-vitaminer och spelar sims tre. och det funkar det med. vad gör ni idag?

fyra snabba

+ pjuuuh.. jag.. vilken dag! jag har stått 4 timmar i streck i kista. mina ben är bortdomnade. jag känner de knappt.

+ jag är dunder trött. mina ögonlock är trötta. allt är trött.

+ jag har aldrig i hela mitt liv känt sådant sug efter shopping. pilla och kolla.. men, man vill ju har försjuttsingen!

+ en hel studiedag imorgon. nananana!

stress-upp-till-tusen


ph by signe siemsen

hej finingar! äntligen lyckas no-provet vilja sätta sig någolunda bra i minnet. jag har inprincip lagt ner någon timme idag, och några ytterligare timmar  för måndag och tisdag. snart ska jag försöka ta mig till sängen, ta ett glas vatten och lugna ner mig några hekton. imorgon går jag bara halvdag, och på fredag har jag studie dag, och det är hur najs som helst. nämen vi hörs!

classic


topp från topshop, shorts från bikbok, vita converse från nelly.com, solglasögon från h&m

tja snyggon! såhär vill man se ut en varm sommar dag, de klassiska vita conversen med det fina volang linnet från topshop, slitna jeansshorts, och svarta sol brillor.. back to the reality: ivriga snöstormar, kalla fötter och svinkalla vindar. gött!
vi hade kondtions träning idag. och fyfabian vilken dålig kondis man har, men, jag gjorde mitt bästa. snart ska jag plugga lite no, som jag förövrigt har prov på imorgon. vi hörs hörrni.

abcdfegh



ph by me

gå aldrig två timmar ute i kylan med en väska tung som en elefant hängades på axeln. det är rena rama självmordet. jag har inprincip förfrusit en hand och en fot idag, tack vare en två timmars lång promenad ute i kylan. nu ska jag plugga! later

dagens

dagens humör: glad. utan anledning!
dagens borde: plugga no i timmar.
dagens frisyr: tjena mittbena!
dagens klädsel: jeansskjorta, leggings och halsband/armband/ringar.
dagens planer: gå till skolan? och plugga när jag kommer hem.
dagens matriella vill ha: kläder. haha.
dagens längtan: H.E.L.G
dagens fungering: vad ska jag ha på mig?
dagens beroende: sova, och äta.
dagens tråkigaste: att gå promenad i en och en halv timme i snön.
dagens personer: mina vänner.
dagens roliga: BOWLING!
dagens låt: http://www.youtube.com/watch?v=k7tC2YH2DmE

januari



ph by me

i brist på annat får ni hela min januari månad framför er. nu ska jag plugga! xx

första februari.



Me by Ebba

Eftermiddagen har spenderats med Ebba. För någon dryg timme sen så stoppade jag näsan framför massa (sju) papper och pluggade oavbrutet i en halvtimme. Tre stycken papper lyckades fästa sig i minnet(!!) Snart ska jag käka middag och fixa en sak som kommer upp lite senare i bloggen! Tjing!

clara 1996
modeintresserad,klumpig
kontakt:
[email protected]

bloglovin
RSS 2.0
Test