20 MINUS!

"JAG LEVER", TROTTS att tempraturen ligger runt 20- . Helt GALET kallt! Men - jag sitter med tända ljus runt omkring mig och har en varm kamin bakom mig. IMORGON är det nyår, redan? Här ska det allafall firas med buller och bang, god mat, och tomtebloss! Och räkna med bilder hörrni.(jag har REDAN knäppt runt 300 bilder. wow.) Och möjligtvis att jag får chansen att blogga lite imorgon också! hörs!

NYår


Nya skor från DinSko.

Det här kommer förmodligen bli det sista inlägget på några dagar, för idag ska jag till farmor och farfar där kommer jag stanna över nyår. Men kameran följer med - och räkna med bilder! Och JUSTE! Gott nytt år allihopa!

Godnight

GODKVÄLL. Om några få minuter ska jag göra i ordning mig för sängen, är total slut i huvudet och ögonlocken känns som stenar. Japp, vi hörs väll någon gång imorgon. Godnatt gott folk! (total meninglöst inlägg)

Loooove



Dom här är två av trehundra andra anledningar att älska vårmodet 2010. Jag gillar shortsen starkt, och inte påtal om skorna (!). H&M har lagt upp vårens nyheter, klickade runt som en galning, allt sluta med 11 saker på önskelistan, och är inte klar än. Trevligt.. synd bara att allt inte kan bli mitt just nu. Annars så, sitter jag här med ett par döda ben och ett trött huvud. Det var ett rent självmord att traska runt i stan, bland folk och reapriser. Jag hitta exakt ingenting - men, nu såhär på efterhand är det bestämt att jag ska få ett par boots. Imorgon. Nä, men nu ska jag fortsätta med att nörda H&M's hemsida. LATER

Mellandagsrea



Jag fick för mig att jag skulle kika på bilder från jag var litenliten. Jag bläddrade några sidor, tills jag hittade de här bilderna. Jag började asgarva. HAHA.

Snart ska jag bege mig mot stan för att möta upp mamma, sedan kika lite på mellandagsrean, jag är på jakt efter ett par boots/kängor. Men, jag kanske kommer hem med något annat trevligt? Vi får se! TTYL (talk to you later)

28 december



GODMORGON. Klockan är runt halv elva och jag har inprincip inte fått något vettigt gjort än. Idag blir det allafall en tripp upp till stan för att kika på ett par skor. Som är lite mer anpassade för vintern. Annars så är musiken i gång som alltid och jag ska gå till köket för att hjälpa till med maten! LATER

Music on repeat


ph by me. inte sno.

Töntarna familjen remix - Kent

Beutiful day - U2

Sex on fire - Kings Of Leon

Song for no one - Miike Snow

Dance with somebody - Mando Diao

Man must dance - Johnossi

Bubbly - Colbie Calliat

Några slumpade låtar som går på repeat just nu! Enligt pappa har jag suttit här aldelles för mycket idag - jag håller med. Till en viss del. Nu ska jag göra annat som inte förknippar sig med en dator. MEN, vi hörs imorgon hörrni. xx

devote.se?



JAG FUNDERAR
på att byta bloggplatt form - alltså, från blogg.se till devote.se. Men vi får se, jag har kommit så långt att jag har skapat ett konto och en blogg där. Men jag fattar 0,01. Men jag lovar att berätta OM jag nu byter!
Förövrigt så har jag inget roligt att komma med - förutom att jag håller på med en ny design, men, den är inte klar än. Alls. Latero!

Sleepy sunday

Jag har legat halvsovandes i soffan från klockan sju till klockan ett. Bra, jag har just sovit bort hela söndagen - men med tanke på hur länge jag har vart uppe på kvällarna och hur tidigt jag har tvingat upp min kropp - så behövde jag det. Jag har inte gjort mycket för världen hitills, men jag ska försöka ta igen lite. Typ. LATER

Ljus kavaj



Jag är ute efter en ljus kavaj, galet snyggt! Men var kan man hitta dom?

Kilklack



DOM HÄR kommer sitta på mina fossingar i vår, sköna och framförallt snygga. Hittade dom på H&M's rea, 2 hundralappar fick jag dom för - inte dåligt. Jag älskar dom! Förlåt för den här grymt dåliga uppdateringen såhär i jultider - men jag har inte haft tiden eller orken att sitta och blogga bort hela julen. Men jag tar igen lite nu! Hursom, nu ska jag fortsätta försöka mig på mitt nya photoshop, LATER

installation.

Hej guys, jag är hemma nu, men jag försöker att installera mitt nya photoshop. Så jag återkommer när jag har fått klart allting, so long'

Julpuss.


ph by me.

24 december,en överskattad julafton, julklappar, TOMTEN, Kalle anka. Det finns bara en sak att säga: GOD JUL FOLK!

Mormor och morfar.

Som alla vet är det JULAFTON imorgon. I år ska jag spendera julen hos min mormor och morfar, och de har en dator, med tillgång till internett, så jag ska försöka hålla er uppdaterade så gott som det går. Jag är allafall hemma på söndag igen, innan mamma får ett seriöst damputbrott på mig så måste jag sluta nu. Hoppas ni får en grymt mysig jul alla, för det tänker jag ha. xx

Bakabakabaka



JAG TOG mig friheten att hjälpa mamma med årets klenätt bakning. Lagom sent på kvällen. Hursom, musiken är igång OCH jag kommer somna vilken sekund som helst. Sweet. Men, jag ska nog försöka hålla mig uppe ett tag till, kanske skriva ner ett inlägg till, vi får se! hörs!

Paper: Lime green




Jag trotsade julens röda färg (och alla tomtar) och körde på limegrönt.  Och vad säger ni? Jag lyckades ju ganska bra för att heta Clara och inte kunna slå in julklappar. För närvarande sitter jag med tre mandarinklyftor samtidigt i munnen, och ska strax hoppla vidare till tv:n och kolla på årets sista Ugly Betty. Det vill man ju inte missa!
LATER.

Hysteri.



ÄNTLIGEN hemkommen från ett hetsigt centrum,.. hursomhelst, jag fick allafall med mig det jag nästan hade tänkt mig. bra. Saknas bara lite saker som jag ska försöka få tag på imorgon med pappa, japp, då var det bara och slå in paketen. (som oftast slutar med än pappersboll, "försöka duger".. som man brukar säga!) LATER

Too laaate.


ph by me

IDAG - två dagar innan självaste julafton ska jag åka upp och köpa lite julklappar, "bättre sent än aldrig!". Så, vi får se hur mycket bloggning det kommer bli idag. Men jag ska försöka hålla er uppdaterade med minst tre inlägg allafall! FOTA lite vill jag också hinna med. Kanske till och med ska dra ut nu? Nä, jag håller mig nog inne lite till, allafall tills jag har stoppat i mig lite frukost! Hörs senare!

21:14 -


FAVVO NUMMER ETT: Min galet snygga väska.

Jag har suttit och knåpat ihop designer hit och dit i lite mer än tre timmar nu, fast jag kände att jag behövde ta en paus från alla HTML-koder. SÅ jag tog mig initiativet att blogga, kladda ner några meningar. Nu ska jag ta och flippla lite mer med Rodjin's design, LATER

Me Me


på bild, jag.

TJO! Jag fick världens grymaste stativ igår, och en fjärrutlösare (hejdå självutlösare) och det gör det så mycket enklare att ta bilder i min höjd, och bara knäppa av när man vill, utan att stå bakom kameran. Tog tvåhundra bilder drygt, fast såklart skulle hälften bli suddiga. grreat. aja, nu ska jag hitta på något trevligt att göra. hörs senare.

Today/monday

.. och så var det måndag igen. Fast idag är det ju faktiskt jullov, galet skönt. Den senaste timmen har jag suttit framför datorn, inte så ovanligt kanske? Idag hade jag tänkt bjussa på massa inlägg från min del, för jag har nästan ingenting inplanerat idag - förutom att jag ska göra en sak, men jag säger inte vad det är, än allafall. Nä, nu ska jag faktiskt äta lunch, klockan är ju trotts allt tolv. Latero!

Answers



Hur mår du? Bara bra tack, jag fyller ju år idag, trotts allt. Vem är din barndomsvän? Hon heter Alva. Är du tillsammans med någon? I såfall vem? Nä, är sten singel (ha). Tycker du om skolan? Ja, det gör jag väll. Men det är riktigt skönt att komma ifrån den ibland. Och det här jullovet har vart mer än efterlängtat! Gillar du mig? Såklart Ebba! Varför bloggar du? För att det är skitkul. haha. Är du nöjd med dig själv? På vilket sätt? Tycker du jag passar att heta Ebba? Haha, jadå. Gillar du cola? Ja, hellre det än julmust (och påskmust). Varför har du svårt att välja kläder? Ingen aning, alla har något litet fel! Varför började du blogga? En sak vet jag allafall, jag började inte blogga för att skriva av mig. Jag började nog för att, ha, det tar vi någon annan gång! Drömresemål? Just nu: Något riktigt varmt ställe, thailand typ. Vad vill du helst göra innan du dör? Åh, svår fråga. Vet inte just nu. Favoritfärg? Grönt och blått och vitt och svart är fina färger! Hur länge har du och Ebba vart bästavänner? Skulle gissa på lite mer än ett och ett halvt år.Varför har du ingen header? Numera har jag en header! Vem i idol hejade du på? Erik erik erik! Visst är Eddie BÄÄÄÄST? Mja, han är inte dålig allafall!


Nuså gott folk, nu har jag svarat på era frågor. Från frågestunden jag hade i November!

Thank you!


ph mamma, modell: jag. (nej, jag har inte färgat håret svart, utan bara ökat kontrasten extremt och gjort bilden svartvit) Tack för alla fina gratulationer jag har fått idag på facebook, msn, bloggen, och telefonen. Ett STORTFETTACK!. Sorgligt nog så har jag slösat bort lite mindre än halva dagen framför datorn. Men jag har haft en jättefin dag allafall, nu sitter jag och väntar på middag, som är klar om cirka en timme. Oh, jag tror jag dör snart.
LATER

Happy.



HOLA GUAPAS! mormor och morfar kommer snart på besök, jag sitter fortfarande i ett par mjukisar och en slapp t-shirt, såhär lagom fult. Men jag ska snart hoppa i lite finare kläder än såhär (om jag orkar nu då) Aja, jag uppdaterar senare (då även svaren från min urgamla frågestund kommer) LOVE.

20/12




Tårta, massa grattis, paket, 13 år, och 20 december. ÄNTLIGEN!

Trött? Ohja.


ph: lelove

TJA! Det här får bli mitt sista inlägg för idag, dels för att jag är trött, och kommer somna vilken sekund som helst om jag inte går och lägger mig snart, jahapp, hörs imorgon.

Solariserat


bakom kameran mamma / framför jag.
jag har suttit med musik i över två timmar nu, och har hört samma låtar gå på repeat, om och om och om igen. Tröttnar aldrig. Annars så har jag desperat suttit och laddat ner typsnitt efter typsnitt, ätit choklad och snackat med folk på msn. Och haft miljoner tankar på imorgon, (jag fyller ju år, som SAGT.) nä, nu blir det tillbaka till musiken, lovelovelove

Wonderland



ph by me

Jag behövde gå ut och röra på mig, och att bara ta en tråkig promenad kändes meningslöst. Istället tog jag med mig kameran, och märkte nyss att lite mer än hälften av alla bilder jag tog var suddiga (min vanliga otur kanske?) - och bilderna ni ser var de minst suddiga jag hitta. see you later alligator.

Icecold



Jag var nyss ute och fotade sisådär hundratretton bilder på c.a tjugo minuter, och jag bara frös ihjäl, men jag klara mig, som tur är. Förövrigt så, är musiken igång, och jag har ingenting att göra. Städa mitt rum kanske? Mjaaaa... sen kanske, LATER

12:00



MORSNING! Jag har inga planer för dagen alls, men är grymt sugen på att ta några vinter bilder, AJA, vi får se! Nä, nu ska jag äta lunch (och jag som åt frukost för? två timmar sen.)

Goodnight people


jeansskjorta, GinaT. Strumpbyxor, grå t-shirt, halsband, H&M.

Jag tror jag dör snart, är så trött, GODNATT!

Ohmygod,finally!


ph by me

Jag ska inte behöva skriva mer än att jag har ett jullov framför mig, och fyller år på söndag (nu har jag skrivit det 500 gånger, men kan inte låta bli!) och är överlycklig. Dagen har jag spenderat med två tjejor, Ebba och Elin. Det var inprincip ingen skola alls, skönt. För det sista jag vill tänka på nu är skolan. Nu ska jag äta, later.

Skalbagge på fingret.


ph: härifrån

Den här ringen ska finnas i butik i vår, och då är det inget snack om saken. För jag ska ha en sådan.

Den senaste timmen har jag gjort allt ifrån att äta till att halvsova på tangentbordet. Men när jag tänker på att imorgon, fredag den 18 december, slutar vi skolan och får jullov år tvåtusennio, känns otroligt bra, bättre än bäst! Jag ska sätta igång med en till design nu, Latero!

Thursday, not friday



Jag var i skolan c.a 2 timmar idag, men ändå är jag helt utslagen och död efter den här dagen. Men jag antar att det beror på att jag hoppade runt i snön med Ebba, och det snöade galet mycket idag(!!), och det har vart kallare än någonsinn, men hellre snö än regn, eller vad säger ni? Nä, nu ska jag äta, hörs!

Tsss

Chaa alla Claras läsare!
Idag har vi bara städat på enheten, och inget mer. Sen åkte jag och Elin pulka. Haha lyckat.Och nu sitter vi här och har jätte kul. Clara : åh vad det känns att det är fredag idag men det är det inte...Clara vill ha fredag, och hon fyller år på söndag, GRATTIS til henne. Alla skriver grattis annars äter jag upp er. Hhahahahaahaahahhaahahhaahahhahahaahahhahahahahahahaha, hejdå. Eran kära,snygga,söta,rara,coola,bästa Ebba ;)

Snö


ph by me, (ursäkta brrruset)

Jag har nyss suttit två timmar med Ebbas design, och är äntligen klar! + att jag gjorde lite saker samtidigt. Imorgon har vi världens lungaste dag i skolan. Känns underdupersuperjättebra, vi får inte jullov precis, men att städa bänkar, skåp och sånt gör jag hellre än att sitta på lektioner! Sängen lockar nu, ska göra i ordning mig för sängen.. sen - SOVA!

Flowerbomb



Blommigt i december? Självklart! För två hundra-lappar blev den här skjortan min, I looove it! ( Vart får jag alla pengar ifrån? För c.a två veckor sen fick jag presenter av släkten, lite i förtid sådär - fyller år nu på söndag - och en åttiondel av det bestod av presentkort, och ja, jag har pengar till julklappar över.) + så investerade jag en ny stor ring.
Annars så, sitter jag och degar vid datorn och ska hjälpa några personer med design, och blogga! Hörs!

Pppppälsvvväst

´
pälsväst, lindex. resten från H&M typ. Inte alla armband, dock.

är lite smått stressad ska pallra mig upp till centrum, och jaja, vi hörs när jag är hemma igen!♥

ZZZZZZZZZ..


på bild: jag.

Jag är trött som en flodhäst, ögonlocken stängs i varannan sekund - och sängen lockar som aldrig förr!
(som även är den sista "seriösa" skoldagen, yesyesyes) b y e

Dress position



Numera hittar man en klädställning på mitt rum, från ikea, skulle jag tro. Hej förresten, är lite smått stressad eftersom om c.a en minut, så börjar Ugly Betty (och ja, tv-pogram är viktigt haha) en snöfylld tisdag allafall, och jag lovar på heder och samvete att min uppdatering ska förbättras, LATER

Vitt täcke

Det är som att var fem år igen, kolla ut - se gator och tak, buskar och träd - täckta med snö, och jag började bokstavligen studsa upp och ner. Tisdag idag, är helt utvilad, även fast jag somnade (hm, elva?) igår, och ska strax ringa Ebba, och slutar kvart över två, vi hörs!

Kapkapkap.




Det blev en två(eller tre?) timmars gåendes i stan - letandes efter en klänning till julafton, men jag börjar fundera på kjol? JAJA, till saken nudå - jag sprang allafall runt i tre h&m butiker, på jakt efter en djurmönstrad sjal. I två butiker satt sjalen för högt upp - alltså jag kunde inte nå den (ha ha, och jag hade ingen tanke på att skämma ut mig) .. men tillsist hängde den i min höjd, alltså där jag kunde nå den, och samtidigt hittade ja paljettvästen - på rea - 150 gick den på, och jag har vart och petat på den förut - men nu kunde jag bara den inte låta hänga kvar där.. och lacktights (tillsist) och två par trötta ben. Annars så, är jag dödstrött, och ska strax sova, och godnatt.

MondayMorning

GODMORGON - Idag är det måndag, och sista skolveckan för det här året, wow, det känns bra. Måndagar brukar vara rätt lunga dagar, vi börjar nio, har två lektioner och slutar fem över två. HÖRS

Sunday, sunday, sunday.



 
Jag var hemma hos Ebba för ett tag sen, vi bakade peppakakor, och fyllde kameran med hundratre bilder, och nu ska jag strax placera mig i soffan med ögonen på tvn, och ha det allmänt mysigt. Men det kanske blir så att jag väljer att sitta kvar, bjuda på ett inlägg till, vi får se, hörs!♥

Few things about me.



+ Jag är glömsk, allafall lite!

+ Jag har dansat ballett, (tredje gången jag sa det?)

+ Jag är helt beroende av handkräm, jag bokstavligen hatar att ha torra händer!

+ Jag fyller år sent på året, 20 december (= snart,snart,SNART!)

Lucia lucia lucia





ph by me

Igår ökades julstämmningen x100 hemma, tomtar, julgran och massa fix hit och dit. Så, att vakna upp med en lysande julgran i rummet nästintill är inte så dåligt va? + för att det är lucia idag, OCH för att det bara är en vecka kvar till min födelsedag. Idag hade jag tänkt vara en aning mer aktiv, (med bloggen, och utan bloggen) baka peppakakor med Ebba är aldrig fel, äta en lussebulle (inte jätteaktivt.. kanske) fixa mitt rum, fota, fota, fota och ha det allmänt mysigt, i mina öron låter det som en bra söndag, vad säger ni? LATER

White and black


ph by me, (kolla, det snöar! gilla gilla gilla!)
 
DEN SENASTE timmen har jag suttit och kikat igenom H&M's rea, och har klickat hem lite saker, (ett par kilklackar bl.a.) Och det är inte lite rea, verkligen inte.
nä, nu ska jag äta! hörs.

Erik, peppakakor och snö.


ph by: google

Jag har haft årets idol vinnarlåt på repeat i öronen, (lääänge) peppakaksdeglukt på fingrarna, och fallande snö utanför fönstret, och det är lördag (+ att det har vart en dunder bra dag). Wow, bättre än såhär kan det inte bli. Och verkligen ett fet plus i kanten för den där snön, och ett minus för att lördagen snart är slut, haha. Nu ska jag traska till köket och pyssla med peppakakshuset, och räkna med en eller två bilder när jag kommer tillbaka, LATER

Heaven



ph by me

Jag har spenderat hela dagen i skolan, hela eftermiddagen med Ebba, och nu: tio minuter framför datorn, och om cirka en halvtimme börjar idol, (inte missa!). + Att den här dagen har vart mycket bättre än den igår - det är ju trotts allt bara en vecka kvar till jullovet! DET gillar vi!
LATER

CALLE CALLE CALLE

Hej alla Claras läsare, nu sitter jag och hon här och tråkar. Hon gjorde något med en penna så det kom vatten ;o
Vet ni? Jag är kompis med Calle i idol på facebook :D hahahahahahah!
Aja nu ska vi göra annat, jag är sååå seriös <3
HEJDÅ! / Ebba!

Deleted

Jag har nyss raderat hundratals inlägg, för att jag känner för en riktig nystart! Och såg hur mycket jag har utvecklats (inom bloggande, och skrivande) sen April det här året. Jag ville helt enkelt inte ha kvar inläggen, de var oseriösa, tråkiga och meningslösa, och jag klarar mig lika bra utan dom - som med dom!

Thurdays.. sucks.



Torsdagar har aldrig vart en av mina favorit dagar, den här torsdagen.. den nådde bottens botten. Med andra ord: Dålig dag! Och därför blir det svårt att skriva det här inlägget glatt och trevligt, eftersom att jag har haft en dålig dag, (okej.. nu kan ingen missat att jag har haft en dålig dag?) LATER

Spetstights


ph by självuttlösaren.

Favoritplagget just nu: Spetstightsen.
Jag bor bokstavligt talat i dom, och så är dom så kusligt sköna! Och dom är från H&M divided som sagt.

Jag har nyss renskrivit ett skolarbete och ska strax placera mig framför tv:n, men först jag fixa en liten sak!
Hörs!

I will be better


Det har blivit glest med uppdatringar de senaste veckorna, och jag har känt mig som världens sämsta bloggare.
MEN idag slog det mig (som en blixt i huvudet) att jag vill blogga, och nu ska jag försöka hålla bloggen uppdaterad bättre. Jag lovar.

New tights


Nya leggings från H&M, 149 kronor.

Christmas feeling


ph:jag

Jag svingade runt med huvudet för en timme sen ungefär (bara för att få ett par bilder) så, jag mår lite halvdåligt (om det nu beror på det?) men jag har allafall svalt en alvedon - nu kan jag ju bara hoppas på att det här illamåendet försvinner.

Julstämmningen hemma är på 80%, julgran har vi inte än, men åh.. jag vill ha jul jul jul!
(.. och lite paket.. hähä) jag ska allafall tjata lite på mamma till helgen så vi kan skaffa den där julgranen någon gång.. haha.

Yeah


Tröja (med kjedjor), gjort själv. Leggings,H&M armband, lite alla möjliga affärer.

Jag dör snart på grund av det är (rent ut sakt:) skit vädret som täcker hela stockholm just nu. Gud skulle kunna vara lite snäll och ge oss vit snö på marken och (riktig) kyla. Hursom, dagen har rullat på hur bra som helst, bara nio långa skoldagar kvar nu då. Wow, jag längtar.
L A T E R

Sundaynight

Jag borde ha söndagsångest just nu, men av något (bra)under så har jag inte det (konsigt nooog).
Men det är inte helt ångest fritt, jag har det stora problemet att jag är inte 100% säker på vad jag ska ha på mig imorgon, men det blir väll något (om jag inte tänkte gå naken, det där kom inte från min mun, och inse ironin) Jaja, just nu är jag klädd i en pyjamas tröja, och ska strax göra mig i ordning för sängen är så sjukt trött att klockorna stannar. Men - vi hörs imorgon!

Weekend full of everything




Det blev en snabbis upp till centrum, där (jag äntligen!) hitta det här nitarmbandet på lindex. Jag har kollat och letat i varenda liten lindex butik. Och äntligen. Igår/idag hade vi fullt hus med släkt, och med god mat, ballonger.. ja nästan allt. Och dom kom ju för att jag och min lilla lillebror hade något slags "kalas", och kalas = presenter, och bl.a fick jag en VÄLDIGT efterlängtad knock klocka, i mörk blå färg. Och fina presentkort på lite affärer, men.. jag fyller egentligen år 20 dec, men släkten kan inte komma då, eftersom det är så tätt in på självaste julen, så - vi tog det lite tidigare i år.  LATER

Today/saturday


ph: google.

Jag dog lite igår när Tove åkte, HON ÄR så grymt mycket bättre än Calle(!) Synd att hon fick lämna bara.

Jag har hjälpt till hemma hela morgonen (inte den timmen jag slappa .. dock) med att blåsa balonger, fixa akvariumet, och lite sånt skitjobb, men vad gör man inte för släkten som kommer hit om några få timmar?
Next: Fixa mig själv. Hörs!

RANDOM x2




Det är semifinal i idol idag ju (!), eller det har redan börjat (t.o.m) , jag tror jag ska ta mig till tv:n och kolla, GO Tove och Erik nu! hörs!

+


ph by me,

FREDAG! Om jag har längtat? Dels för att det blir helg och just den här helgen ska släkten komma hit för att fira mig och min lillebror, även fast jag inte har fyllt år än och han har fyllt år, så smäller vi ihop våra födelsedagar till ett enda kalas. Mysigt. Tv före dator just nu, eller hjälpa till, vi får se, hörs!

I like fridays, do you?


(gammal bild, från förra veckan.)

BRA att det är fredag imorgon, det är något jag har längtat som en galning efter. För vem gillar inte fredagar?
(Nä, nu blir det att göra sig i ordning för sängen, är trött som en..)

Nuså.

Guud vad jag har saknat det här! Äntligen har saker och ting börjat lösa sig här hemma, eller, det jag ser nu är ett omöblerat vardagsrum, men datorn funkar (som tur är.) Jag vet inte om jag orkar trassla mig in i vad jag har gjort den här veckan, lång har den känts allafall! (någon som håller med?)
Nu ska jag allafall hjälpa till, och lite annat, L A T E R

/Ebba

Hejhej!
Nu är det så att jag ska till min mormor och morfar så jag kommer inte kunna gästblogga något mer åt Clara den här gången.
Så ni får tyvär bara sitta och vänta tills Clara får tillbaka sin data, då kommer hon skriva massor!
Men ni får ha en fortsatt trevlig torsdag, för nu åker jag :)
Pussiluss.

(Förlåt,men hittade den i ditt lilla arkiv! SKIT SNYGG BILD JU?!)

/Ebba

Heejjsan.
Idag har vi inte gjort så mycket, jag gick hem till Clara efter skolan. Vi hade det rätt kul :)
Jag har ätit middag och just nu skriver jag på msn, kul.
Har inte så mycket annat att komma med, juste Clara bloggar inte för hennes data ligger liksom under massa plast. Stackars hon!

Hejdå! <3

clara 1996
modeintresserad,klumpig
kontakt:
[email protected]

bloglovin
RSS 2.0
Test